Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mamu vam komunističku lopovsku natakarim na gelender.
Nigdje na svijetu ne postoji da ukoliko kupujete manje robe da će te je dobiti po nižoj cijeni.Prema razmišljanju gospodina Nikšića o stimulisanju onih koji manje troše struju ispada da ako je nikako ne trošite da možete očekivati i nekakvu nagradu od vlade.
Teret poskupljenja koji će nastati lančano nakon poskupljenja struje neće osjetiti najsiromašniji. Oni više nemaju šta osječati.Kao čovjek pred samu smrt. Ne osjeća više bol.Teret poskupljenja će osjetiti samo siromašni oni malo manje siromašni i oni koji su na granici siromaštva. Uskoro će biti svi najsiromašniji pa neće osjećati nikakav teret. Šta je 16% recimo na 50KM. Samo osam maraka i 9,86 pdv-a. Sve ukupno samo 35 % za naše državne administratore.
Kakva je to prosjećna potrošnja 268 KW po porodici, kada znamo da se prosječno domačinstvo sastoji od 4 člana i toliko potroše jedino ako kuhaju na drva, ako se ne kupaju, ne usisavaju , ne uključuju veš mašinu itd... Kompjuter ako ga koristite ,,prosječno\'\' 3 sata dnevno kako kaže Nikšić mjesečno potroši 50 KW. O kakvim socijalnim programima prića kada nisi rješili ni soc.programe grijanja, ni programe za dem.borce, invalide, za stariju bolesnu populaciju, pravo na njegu itd.... Koja je to socijal demokratija????? Izdali ste svoje biraće na samom početku pa ovo nije nikakva novost.
Sveopsta revolucija.. Studenti svih nacionalnosti ujedinite se i na ulice, izbatinajte stoku. U protivnom iz blata nam ni podignuta ruka nece izviriti. Svi u i oko vlasti su ista bagra bez obzira na ime i nacionalnu pripadnost. Grcka je nasa ocija za vrelu jesen.
Ah taj SDP, drzava za covjeka tajkuna (lagudmdzici, niksici i ostala ekipa). doci ce izbori, polahko, samo polahko. poskupite je i 100%, al necu vise glasat za vas kad bi ti za lijeka trebalo.
OVO JE TACNO.NAJSIROMASNIJI SU IONAKO POD SVIJECAMA.O DA LI JE IPAK BOLJE BILO 93-e???
Fokus je stavljen na poskupljenje struje! Šta je sa naftnim derivatima?! Šta je sa poskupljenjem šećera, i ostalih prehranbenih proizvoda?!! Svaki dan se cijene povećavaju, a plate ostaju iste! Nisam socijalno ugrožen, ali itetako moram štediti da mi ne zafali do sljedeće plate!
On stvarno misli da se narod vise pali na komunističke parole! Još ćemo mi svašta doživjeti od ove Vlade.
Ej moj Niksicu,pa bolan pola stanovnistva u BiH je socijalno ugrozeno,glasao sam za vas na izborima i odmah se pokajao nakon ovih tajkunskih reformi.Trebate naplacivati porez na vazduh,zasto ga svaka fukara mora udisati brate...
aha......
A zasto ne naznaci sta su to \"najugroženije kategorije stanovništva\". Ovako lupeta samo po praznom.