Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP je Umro samo treba neko saopštiti datum sahrane
Koliko on firma drzi?
kako lagumđija razjeba sdp
@PokretacPromjene2 https://www.facebook.com/RajaSaBiroa/photos/a.306704712873767.1073741828.306699089540996/555301918014044/?type=3&theater
nije samo SDP vec ljevicu cijelu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Siguran sam da ti garant pobjedit neces..SDp je imao historijsku sansu nakon debakla da krenu sa mladim i novim snagama,al sada je kasno.
Mrš povampireni komunjaro
Šali se Nermin
Smeće jedno od čovjeka,ne daj Bože njemu dati vlast,a nisam ni za ove druge !!!!
Dozvolite mi da apelujem na sve birace da izadju na glasanje. Jer ako sjedimo mirno ne mozemo ocekivati nista bolje. Ne mozemo promijeniti svoje zivote ako ne promijenimo nesto od onog sta stalno cinimo a to je - NECINJENJE. Izlaznost na izbore 51% znaci da pobjedjuju isti.
Daj Boze da se SDP oporavi do 2020. godine od klinicke smrti u koji su je uvalili Zlatko i jos nekolicina bivsih poslusnika u vrhu SDPa.
IZ SDP SAMO CU DATI GLAS ZA GOSP. BECIREVICA DOKAZANOG PATRIOTU OVE ZEMLJE A DA SE JOS KOMPROMITOVO NIJE
Dok si ti na celu stranke,od SDP-a nema nista.
nemojte tako ljudi, ako vam nenadjebivi, general kmerskih internet ratnika vidi komentare, je*bali ste jeza u ledja...
Sta ce izabrati kad je opozicija mrtva.
pa vidjeli smo sta su gradjani izabrali 90-te, gradjani su glupi ko ovce moj druze i nisu zasluzili bolje!!!!
Mi smo .ebani ko god da dodje sve je to sa konja na magarca
Ona Nasa stranka jedina je normala izgleda...
u nedelju se nista nece desiti novo samo cemo se zakovati za dno da nebi kojim slucajem isplivali ja cu se u nedelju razocarati po ko zna koji put i poslije nedelje vise necu cekati da bude bolje jer nece biti ! Moj zivotni vijek mi ne dozvoljava da cekam bolje, nego ja cu da odem tamo gdje je bolje a vi maglu nekom drugom prodajte pozz
A zbog cega si siguran?