Dvodnevan posjeta Albaniji
0
Nikšić se u Tirani sastao sa Berishom
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veteran,potpisujem! Režimski portal sa angažovanom omladinom za pucanje minusa i veličanjem velikog i dragog vođe.Albanija je zadnja zemlja za saradnju jer nema ama baš ništa za ponuditi osim droge i kriminala.Nego,jel vodio i bracu sa sobom.
Sve pohvale, da nam je bogdom više politčara kao što si ti Nkšiću !!!!
kako ovaj čovjek stigne sve ? :D fkt radi !!! sve pohvale :D
ja kad hocu puno klikova samo napisem nesto protiv bosnjaka i prvi sam u plusu
@@ante, ovi kod dures-a su hercegovci koji su krajem 18 stoljeca ili porazom turske bjezali od serbske soldateske koji su su sve pred sobom unistavali tokom povlacenje turske pa i kasnije tokom prvog i drugog balkanskog rata, pri izuzetno losim vremenskim prilikama dozivjeli su brodolom i umjesto turske zavrsili na obalama albanije, to je tocno ali FIER je sasvim nesto drugo ako zelis poslacu ti link gdje mozes vidjeti svacano otvernje serbske kancelarije za serbske manjine a poglavica im je neki EQEREM
lazes gade postoje citava Bošnjačka sela oko Durresa vlastito bio
Dokaz i ostalim politicarima da radom mozemo iaci iz krize.
bosanska manjina u Albaniji uziva tolika prava da veci dio njih se identifikuju kao serbi pa su neki dan otvorili serbsku kancelariju u gradu FIER, i izjavili da tu ima serba negdje oko 2130 kom. da se razumijemo tu se radi o sandzaklijama koji su izbjegli golgotu kralaj petra i rankovica i dobili gostoprimstvo u albaniji od kralja Leke i Envera Hodze da bih ti isti snadzaklije(muslimanske ispovijesti) 2013 otvorili serbsku kancelariju i sebe identifikovali kao serbi. aja cuda od ljudi, ima jedna stara izreka negdje cuo ja na kosovu gdje kaze: " sjeci jednog sandzaklije u vene, iz njega sedam srbina ce izaci" neznam dali je to tacno ali nasi starci su cesto bili u pravu sto se tice sandzakljija a bogami i serba
Ako se razvija ekonomija,samim tim ide i bolja situacija za gradjane,koliko vijesti pratim ovaj Premijer radi samo pozitivne stvari.Podrska.
Tako je Niksicu,rad,rad i samo rad,a ne kao pojedini koji samo pricaju i sjede u foteljama...Idemo naprijed Niki..
Niksicu svaka ti cast,pa ti stvarno radis.Pozitivno uvijek ekonomija,a smamim tim i zaposljavanje..
dvije bratske muslimanske zemlje
Ovog Niksica nema gdje nema :) Samo radi :)
Ima li sta o pijanom ministru sto autom udara djecu po Sarajevu??? A i klix ne objavljuje nista kao i Avaz....
Prava zemlja za suradnju.Valjda ćemo sad imati više skanka i kokaina.Zna se šta možeš zemlji kojoj je Albanija zapad.Kad slete sa vlasti mogu vala serbez krepat od radosti.Jadovi.