Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako god, iako sa zelenim odose, od 2010-14 nesto se i gradilo, penzije rasle. S ovim penzije zarasle od kasnjenja, pa ni metar autoputa da naprave. Hajde da 2018. vidimo 100% ljevicarsku vladu, zajedno SDP, DF i NS.
Ako se uzme u obzir da ste je sveli sa langundzijom i lipovacom na 0 danas ste sa 0,5% zadovoljni. nemate niti jednu mjesnu zajednicu. Unistili ste pojam socijaldemokratije u BiH i za duze vremena zatrli joj korjene svojom elitistickom politikom u kojoj ste pretjerali i zelene.
Da ti sine nisi komicar? :D
Niksicu dosta vise i vas.Kad su dva najveca zla tornjak i trezoras popusili jedan drugom za vlast mogao si i ti sa gluperdom u koaliciju.Poslije njanjanja nema kajanja,dabogda vam hrdjavi vladao jos 200 godina.