Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nigdje na svijetu nema, tuzili Niksica sto je pomogao radnicima. SDA je pravi zastitnik svojih tajkuna..
Kako sam uvijek bio uz radnike koji su napravili uz sve ostalo i zgradu iz koje Fadilaga odapinje svoje otrovne strelice, očekujem upad SDA specilnih policajaca, a za optužnicu će se već potruditi Dalida !
Kriminal koji je Niksic napravio sa Konjuhom Živinice izlazi na vidjelo...koliko još kriminalnih radnji iza sebe ima????
Vidite karakter čovjeka koji je zabio nož u leđa svom mentoru Zlatku koji ga je stvorio i nacrtao od papira.
Ovo je ništa!!! Treba otvoriti Nikšićeve krađe u elektroprivredi i autocestama sa Grabovicom i Karićem.
Zlatkov učenik ali je mnogo podliji i pokvareniji.
Nikšić je najveći demagog i spin majstor za sopstvenu promociju,a u stvari je katastrofa.
Šta čeka kantonalno tužilaštvo? Tri krivične protiv Nikšića stoje u ladicama dugo!!!!
Bravo konačno jedna prava odluka. Nikšić je grobar ekonomije u Federaciji i najveći spletkaroš.
Sad malo Niksicu ides na hladjenje u KPD Zenica
Ublehas, demagog, neradnik, lopov i kriminalac.
novalic unistava sve ostalo je jos par firmi drzavnih da proda
Aha, kao i Bosnalijek?
Niko Tu nije do sad a neće ni od sada pomagati radnicima . Ljudi na minimalcu imaju ili nemaju plate . Nesto ne znam da radnici raznih BiH gigantskih firmi imaju plate po 1500 km . Uništila se sva privredna infrastruktura . Dodu Ti isti spasioci otvore šupe od firmi privatne i obrću milione .Sve sami majstori ekonomije .
Kriminalno trosenje budzeta na privilegovane gubitase i neradnike dok radnici i zadnj crkavicu dadose puneci budzet koji bi trebao da ide za penzije, zdravstvo, skolstvo itd...Pa kako da se daju plate i uvezuje radni staz ako kompanije ne posluje pozitivno...pa jesul to njoj oni koji pune budzeg da plate za njihov nerad i gubitke...
Nikšića zajedno sa baketom i rajom na doživotnu robiju. To bi bila jedina pravda.