Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Trut ima sansu da povrati SDP na politicku scenu,ne zbog toga sto je dobar,vec sto su svi losi....
imal taj pravni tim ime i prezime.. ako vam je sakib softic vodja tog tima ne trebate gubit vrijeme.. on ne moze odbranit ni dzeparosa na opcinskom sudu.
znači, bakir ga pozvao na neki minder tajni sastanak, da to tajno dogovore, onako kako to bakir zna, a nermin mu odgovorio, pošto je to strateško pitanje BiH, potrebno je da se ujedine sve patriotske i intelektualne strane, te da se postigne zajednički stav, a ne samo bakirov, ali postavlja se pitanje, zašto nermina nije pozvao kada je dodiku u SUR"Barka" potpisivao kredit i davao pare, te ovoga spašavao, da li je bakir političar ili čovjek koji brine samo za sebe i SDA, a ne za BiH
Totalno Niksic opet nasjeo.. ista taktika zadnjih 25 godina,, digni emocije, unesi strah da bi narod glaso za tebe..
Dizanje prašine u cik zore pred istek roka za pokretanje revizije u režiji Baketa kako bi povratio povjerenje u opadanju. Ukoliko postoje neke nove činjenice i dokazi, neka se okupi tim istaknutih advokata i pravnika i razmotri sve to. Politikanstvo je suvišno. Okupljanje probosanskih snaga je očita zamka kako bi Bake u slučaju neuspjeha imao zaklon iza kojeg će se sakriti. Zbog toga je Komšić odbio odazvati se pozivu, jer su namjere neiskrene i kvazipatriotske.
to i ja kazem.. ako nemaju nove dokaze i ne uposle svjetsku advokatsku kucu npr. Baker and McKenzie ovo je ocito preseravanje. Ovdje nema ozbiljnosti i nije bilo ni prvi put
ne seri nikšiću već ste u koaliciji vi fol opzicija.nema u ovoj državi ni pozicije ni opzicije izuzetno dobro živite i jedni i drugi malo se mijenjate na vlasti pravite lažne tenzije a u sušti boli i poziciju i opziciju za obične ljude.....bandidska državo
Pametno bi bilo da jeste bas o koaliranje pricali. Izbacivajte ono gusinjsko pseto iz vlasti dok nije Dodiku i Covicu i mladu svoju predao samo da bi sebi kakvu korist izvukao.
Ne mogu da vjerujem !!!!!!!!! Nakon 22 godine !!!! Radi se o strateškim pitanjima države !!! Potrebno je da se oko ovoga ujedine sve patriotske bosanske snage !!! Pa ko su i šta su oni koji su do sada brinuli i vodili postupak !!!
Fuj!!! Ali jesmo za interes drzave... Kako te vise nije sramota!!!
Definitivno, bh-građanima, bh-društvu i bh-državi nema spasa dok sve bandere od Kozje ćuprije do Rimskog mosta ne budu okićene kitama sudija i tužilaca, zakonodavaca i njihovi izvršilaca.
Pokazao se u 2013 i 2014 kad je bio na vlasti. Nista nije bolji od ostalih.
Nadam se da ni neces
Ovak niksic nista nije bolji od scepe nevjerujem nijednom
Ovak niksic nista nije bolji od scepe nevjerujem nijednom
Nabijem ovu tvorevinu na quratz. Podržavam sve one koji rade na njenom urušavanj, kao što to radi "sda". Podržavam svaku kriminalnu radnju, koje sprovode u vlasti, u narodu. Ne zato što što podržavam krimunal, kao takav, nego kao sredstvo koje vodi raspadu ove nakaradne tvorevine. Svakom ukradenom markom, bliži smo njenom raspadu. Samo nastavite.
Druze, ti mozda nisi svjestan al radis pravo za nacionaliste. Il imas oraha, il si kupljen ili nisi dorastao funkciji predsjednika SDPa. Pricas o ljevici a trcis desnici. Zna se kako prodju ljudi koji sjede na vise stolica
Nama je Bakir predobar ali ko zna može možda i g-din Nermin da prilično pripomogne!
Isto ko' 'savez za promjene' u RS-u.Kad ih pozicija pozove i otkopca slic,odmah u red za dojenje staju,fukara