Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni stida ni stana. Sa 3.000 glasova premier..... NAJPAMETNIJI U SDPu
Kako ni stana, ima stanova jos iz proslog mandata koliko hoces
Izdaja jeste teška Nikšiću ali još će teže biti tebi i tvojima kad ona ne uspije a dušmani iz ambasada odu i vas ostave same sa narodom kojeg ste izdali.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lik došao sa rukama u džepovima do premijerske funkcije sa 6000 glasova bez strategije i plana. Već se jednom prije dokazao koliko je nesposoban. Čuj sarađivaće međuentitetski? Gdje nestade saradnja na državnom nivou? Čemu ta degradacija države?
Nerko se slika sa stranim amb , sa onima koji su ga mimo volje Bosnjaka doveli i nametnuli za premijera. On je premijet ispred HNS...eto mu kockoglavog...neka okrenu svinjce...
Nema veze sa temom i Nisam kompetentan al cim je Niksic dosao na mjesto premijera odmah poplave...Nije li to neki znak iz prirode?
Oktroisan bi da ima slobodu odlucivanja. Pobogu pa moras ispuniti zadatak oni koji su te na ocuma cijelog svijeta ojrtoisali bez glasova za premijera. Nisu blesavi da dzaba to rade Plenkovic, Covic, Marfi, Satler, Orban....nadam se da ce u SDP biti čestitih ljudi koji će zaustaviti izdaju zemlje i bosnjackog naroda
Ti si već udario i samog sebe i socijaldemokratiju.
Klosari, manipulanti, gnjide od ljudi, izdajnici predizbornih obecanja, dijaspore.
TI SI NJEMU REKAO DA STO GOD MU NAREDE IZ MEDJUNAROVNE ZAJEDNICE DA CE ON PRIHVATITI!!!! MARIONETA
Zanci izdaje su vec spremne.
Ovo izgleda kao najava neke stetne trgovine.
SDA botine,e,ti vasi sto su branili bisnjacke interese( Izetbegovici,Novalici( 10 mil maraka ukradeno),razni Asimi,Hadzibajrici,Memici...bice ih jos,sve sami branioci bosnjackih interesa, gledace te ih jos dugo ali u Vojkovicima.
Gadi mi se ovaj lik,stvarno!!
sto, gledas sta i kako mozes prodat?
Teske odluke=Nove izdaje
Covjek da ne povjeruje. Otici po pamet, po pomoc kod stranaca u strane ambasade i moliti za pomoc da ga podrze u namjerama koje slijede, a to je ispunjavanje svih uslova HDZ-a i SNSD-a, izdaja i podjela drzave. FUJ sjeme vas se zatrlo gazapi
Prč o mamu usranu. Jest teška odluka prodavati državu al nećeš zapamti dobro idiote bolesni