Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Enver Bijedić mora da radi sve što mu kaže SDA jer ga drže u šaci optužnicom koja je za sada u ladici.
Ma hajde bježi tamo
Sikter Talibanu. Dođi na Kapiju u Tuzlu da ti objasnim
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo za SDP. Kriminalac Enver Bijedic, mora zavrsiti u zatvoru. Nece se jos dugo moci skrivati ni iza SDA. Moraju se izvrsiti promjene u ovom drustvu, koje ce podrazimjevati totalni raskid sa SDA.
kakoje mogućeda neko poput Nikšića bude presjednik ičega
bilo bi lijepo da usput pomete i opcinske organe SDPa, vrijeme je da Faraon odyebe od mog grada
al fakat kakvi su principi u SDPu... u KS-u može u vlast gdje su realno gubitnici izbora, a u TK gdje su pobjedili ne može u vlast...
Bravo za Nikšića, respekt !
SDP sto je dobivao izbore u Tuzli, dobivao je...
miševi bježe jer im je postalo pretijesno, voda im došla do grla jer su suviše odvojeni od svoje matične intersne stranke, srećom sami odlaze, na sdp-u je samo da protokoliše njihov izbor i potvrdi odgovarajućom odlukom. U normalnim okolnostima inače prvo ide odluka pa izgon, ali bolje ikako nego nikako.
Niksicu ne budi sisa, prepusti mjesto mladim ljudima u stranci, tvoje je vec odavno proslo! Svijet ostaje na mladima!
Tako je Nemine. Zavučeš se u hladovinu i onda držiš moralno nesuvisle govorancije. No, da znaš kao što Naša Stranka, kojović i Čudić rasturiše SDP - nebi tako mogli ni bakirovci i fahrovci zajedno ! Misliš li da ćeš sa Bečirevićem spriječiti rasulo u Tuzli? Korjeni krize tamo, a širom Bosne su daleko dzblji, pitaj te likove koji su te opkolili!
Sad će nova stranka A SDP.
To Niksicu nek ostanu samo Masic,Cengic i ti
Šta očekivati od srbofila koji kaže da su mu vojnici tzv.vrs braća !?
Ispravna odluka raspustiti pa neka prave koalicije radi fotelja, pojedinci bi po svaku cijenu u fotelju bili dio koalicije ako treba i sa crnim djavolom samo da dodju do vlasti
Haha..evo sta se desi kad neko hoce da formira vlast bez onih koji su pobijedili izbore...rasture te i uzduz i poprijeko...pa ti i dalje slusaj Kojovice, Konakovice i ostale
Niksic se ponasa kao da zivi u normalnoj drzavi a ne u dejtonskom sistemu. Stranka koja odbija koaliciju i ulazak u vlast ce nestati u dejtonskom sistemu.
Hijerarhija mora da se postuje. Envere popusio si.. bas me zanima kako ce se sve zavrsiti.