Komentari (268)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi komunisti su izborni gubitnici a ne biraju nacin da matematicki budu lideri pozicije
Samo nek je po zakonu.
BiH podjeliti na Srpski i Hrvatski dio, a ovi što neće sa ovim, neće sa onim da im se olakša. Nek prave državu oni koji znaju ko su i šta žele.
Kako se promijenila prica sdaovaca, molim vas zovite nas u koaliciju, moooolim vas.
Biće ovo duge 4 godine sa uhljebima koji nemaju viziju kako država treba da izgleda. Dok se vi budete dopisivali sa ustavnim sudovima i čekali njihove odluke, narod će da trpi.
Ovaj i Fahro isti ko Radovan. Fujj samo daj stolicu mamu li Vam obojici a narod ko jebe. Mrš majmune
@Automatic5555 haha ubi se
Trut ima pricu iskljucivo kako formirati vlast,ko ovu spodobu glasa vise nikoga ne glasao....
Oni se javno sastaju i dogovaraju podjelu stolica i to s nasim parama.Ja jos nisam vidio programe tih stranka,programe kojima ce pokusati popraviti ovo stanje.Sve je rekla,kazala!!! Skupite 500 potpisa i osnujete stranku.Onda za vas glasa famelija,naivni,potkupljeni i eto te u vlasti.A onda slijedi povuci,potegni,daj mi,dam ti.CIK treba da trazi jasan program koji zelis da sprovedes u naredne 4 godine.Kada to napravis onda mozes biti na izborima i postojati kao stranka...
A tada bi mi,narod, birali programe,a ne IMENA,PREZIMENA,RODZAKE,RODICE,HODZE*(Bakirovce) I POPOVE*(Dodikovce)...A onda bi u politici bili ljudi koji zele da rade,sposobni i vrijedni povjernja koje im se daje.Tada bi se pricalo o programima,a ne o Bosnjaku,Srbinu i Hrvatu.Ovako primitivna politika dovodi na vrh primitivizam,a intelekt se povlaci.
BAKIROVI KEROVI I OBLIZIVAČI NJEGOVOG KLIPA TJ SDA UHLJEBI SDA BOTOVI I SDA LOPOVI NA OVOJ TEME TRENUTNO A NA ZADATKU BLAĆENJA LJEVICE I DOBIJANJA PODRŠKE OD NARODA KOJEG KRADU 30 GODINA ZAJEDNO SA HDZ USTAŠAMA I DODIKOVIM ČETNICIMA SA KOJIMA SE LIŽU SU: 1. @Labudovac, 2. @kepecTornjak, 3. @harrison19ford, 4. @SDPRadoncicNS, 5. @RBiHseSEREnaRsiHBx4, 6. @kazanova45, 7. @SilenceDoogood 8. @FUJTO, 9. @burek1je1sa1sirom1, 10.@past-tense
Nikšiću svjestan si da bez hdz-a nema vlasti i to sto pričaš je za retardirane ljude. A vec vam se blok raspada. Jer pojedinci iz tog bloka idu i tajno pregovaraju sa SDA i HDZ. Tako da ovo sto pričaš je cista glupost
Komso spasava HDZ
ma ne spasava, bez sda se moze bez hdza ne moze jer drze dom naroda.
I sad ti shvati njihov mozak , čitava Europa osudila fašizam i komunizam a u BiH komunisti još živi.
VAS NEKO PREPADA DA ČETE IMATI PROBLEMA AKO NE PRIHVATITE, A JA MISLIM DA STE SIGURNO GUBITNICI AKO PRISTANETE NA UCJENE. NEMOŽE CRNO S BJELIM , TO JE NASTAVAK SIVILA I VAŠE SIGURNE PROPASTI ZA SVA VREMENA !!!!
GLASAĆI ZA LJEVICU DA SU HTJELI DESNICU GLASALI BI ZA NJIH.NIKŠIĆU SDPu SE OPROSTILO JEDAN PUT, A DRUGA GREŠKA BI BILA ZA UVJEK TRAGIĆNA ZA VAS. NA KRAJU NEMOJTE DA CAS WIGEMARK I NJEGOVA BRATIJA NAVODE U PROVALIJU, JER ONI SU ZA ,,SVOJE,,NSCIONALNE POSLUŠNIKE SA KOJIM ZAJEDNO ,,BRSTE,, OVU DRŽAVU I NJENE GRAĐANE . PAMET U GLAVU I NEIGRAJTE SE.
SDP's animal.
Bolje i hdz, i sda, i crni djavo nego stetocina Scepo kojeg su glasaci poslali na smetljiste odakle ga Niksic sada vadi i vraca u sedlo
AKO HOĆEMO NEŠTO NOVO I DRUGAČIJE MORAMO DATI ŠANSU NOVIM LJUDIMA BEZ UHLJUPA KOJI SU NAS STALNO I SVJESNO GURALI U PROVALIJU , A KOJI BI SAD I PREKO MRTVIH DA OSTANU U VLASTI.AKO IM SE POPUSTI , NIŠTA OD PROMJENA A NITI OD VAS AKO VAS PREVARE.