Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jednom se vidi da je Vlada FBiH aktivna vlada i da je najsposobnija vlada koju smo imali do sada, a najsposobniji politicar u drzavi bi trebao biti premijer Niksic, jer je taj covjek to zaslucio. Licnost godine u BiH je Nermin Niksic, realan covjek, radnik, pametan, obrazovan, politicar koji ne misli na sebe nego na drzavu i na narod koji zivi u ovoj zemlji, covjek koji je podigao mnoge firme koje su bile u stecaju zbog 20 godina vladavine onih koji nimalo nisu mislili na buducnost ove drzave!
Tesko nama majko mila.
Premijeru tebi svaka cast,mnogo se boris za ovu drzavu i gradjane,ali jako je tesko izaci na kraj sa ovim vukovima kojima je jedini cilj da uniste ovu zemlju.
Kad covjek pogleda super je da imamo ovakve ljude koji jako dobro rade svoj posao,ali sa druge strane se covjek razocara kad znas da su to samo pojedinci i da ce se sve dobro sto oni urade samo opstruirati i baciti pod noge,onda pisi propalo.
Treba da usvoje budžet s SDA jer idu izbori lopovi. SBB-e je napravio grešku šfo je ulazio s komunjarama u vlast jer SBB- e i Fahrudin Radončić jedini mogu napraviti promjene u ovoj zemlji....
Omere veliki selam za tebe i raju iz tornja.
hahahaha ti mora da se salis. bas bih volio znati sta je to Fahro uradio pa je tebe odusevio ili si mozda neki placeni SBB-ovac. Kod njega su novinari radili u katastrofalnim uvjetima i placa bila oko 350KM. Izrabljivao ljude i bogatio se na taj nacin. Ne bih ni volio znati sto bi on uradio od nas da sam vodi drzavu.
Dosta je meni vise ovog mrcvarenja od strane SDA...Familije su svoje uhljebili pa ih za druge ljude nije briga i onda se ovako igraju vlasti i pozicija tako sto usporavaju budzet i sve ostale procese... Ja sam sa njima raskrstio i za mene su najveci dusmani ove zemlje upravo oni jer nas terorisu u zdrav mozak 20 godina...Shatite ljudi dragi napriejd necemo krenuti dok sa nacionalizmom ne raskrstimo za sva vremena !
Suocava se Niksic sa SDA masinerijom i njihovim vjecnim podmetanjima jer su misljenja da polazu pravo na vjecnu vlast u ovoj drzavi pa samim tim niko drugi od njih nema prostora ...
Budzet mora biti usvojen kako bi se dobila nova transa od MMF-a. A budzet je super s obzirom na situaciju koja vlada u BiH. Nema vremena da se sada nesto politizuje i odugovlaci usvajanje kao sto se neki konstatntno trude da urade.
Prvi put se u FBiH donese budzet na vrijeme, i sad smo opet u milosti i nemolist RS-a koji ceka zadnju minutu da usvoje svoj budzet, samo da ne bude zali Boze truda...
SDA koja je vladala toliko godina je malo dijete za ovaj SDP šta sve uradi i neuradi za 3 godine. Definitivno 600 hiljada siromašnih u BIH, a obećavali su kule i vile..hHeheheh SDP -ovih 5 politika, ( KRADI, ZAPOSLI BLIŽNJEG SVOG, UNAZADI SVE ŠTO SE MOŽE UNAZADITI, DRŽAVA ZA SDP I IDEMO U PRAHISTORIJSKO DOBA ). Vrijeme je da menageri preuzmu kormilo ove države, a ne kao do sad nesposobnjakovići !
pa sta je problem ako ne Niksic doveo i donio budzet na vrijeme, sada i to ne valja
NjV izdao UPOZORENJE NAJVIŠEG STEPENA (MOGUĆNOST RATA): naši geostrateški neprijatelji Vatikan i dinastija Windsor ubrzali kulminaciju dejtonske igre u narednim danima i sedmicama, pa su Željeznice FBiH u petak saopštile da 15.12. GRANICE FBiH POSTAJU MEĐUNARODNE i VOZOVI NE VOZE ZA BANJA LUKU I PLOČE VEĆ SAMO DOBOJ I ČAPLJINU, TE DA JE TAJ RED VOŽNJE "USAGLAŠEN SA SVIM EVROPSKIM I REGIONALNIM ŽELJEZNICAMA"; znamo da "EU" petkom kad je pažnja javnosti najmanja saopštava najveće krađe suvereniteta od naroda Evrope, a tu je bio i žrijeb za mundijal a 15.12 sahrana Mandeli; UBRZANI RASPAD ZEMLJE se dešava 1 dan nakon sjednice "PIC-a" gdje su JEZUITI PREKO YEEa OTELI VANJSKU POLITIKU SAD-a ŽUREĆI DA PRETEKNU AMBASADORICU I ZAVRŠE GENOCIDNU PODJELU PLIJENA PRIJE NEGO ONA PREUZME FUNKCIJU; NjV poručio Obami da Cormack mora fizički preuzeti ambasadu SAD-a do 15.12 i ZAUSTAVITI jezuitskog pijuna Yeea u uzurpiranju njene funkcije http://is.gd/sW9lTx
Zasto premijer treba da podsjeca da se radi svoj posao, posao za koji su masno placeni?? A sto se tice ovih komentara da se radila analiza i da se analizom utvrdilo da ovi ili oni ne rade svoj posao dobro, mislim da avaz.ba nije bas objektivan dokaz za to.
Nije to avaz.ba laro slatka...ukucaj CCI i pogledaj analize...avaz je samo prenio vijest.bez ikakve sumnje prema svim ekonomskim pokazaeljima, ovo je najgora fedralna vlada od rata do danas!
Najlaske je ovim SDPovcima uvijek svaljivati na druge. Uvijek im neko drugi kriv. Pa ako ste vlast onda preuzmite odgovornost. Stanje u federaciji nikad nije bilo losije! Ali naravno, znaju oni uzet od MMFa da sebi plate namire, ali hajde napravite marku ako znate,a nemojte samo kritikovat kao da niste vlast
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nikšić i njegova Vlada nas samo zna zaduživati kod MMF -a, pojma oni nemaju šta je realna ekonomija, ekonomski razvoj itd. Pa nastave li ovako naša praunučad će da vraća ogromne dugove, ali srećom crveni kmeri će još samo kratko da vladaju...
Sta ti znas sta je ekonomija, sjedis tu i naprdivas sta je ekonomija a sta realna ekonomija.. Investiranjem do rezultata, Mnogi su zaduzeniji od nas pa ferceraju! Nas je problem sto imamo nacionalisticke stranke koji u ime naroda pokradose sve, a takvi kao ti sute i opet im glas na izborima dajete. To su gamadi. Oni svoju djecu salju u inostranstvo da studiraju, zive ko Lordovi, svaki ima po nekoliko auta vrijedih po nekoliko stotina hiljada maraka, vile, stanove, vikendica. Sta ti znas sta je realnost!
Naravno da se treba sto prije jer bez budzeta ne mozemo nista.. Niksic ocigledno mora neradnike podsjecati da rade svoj posao, sto je strasno
hehehe dobar si...Inace niksic veliki radnik, bas kao i njegov brat kojeg je stavio za direktora autocesta. Ubise se od rada! SDP je drzavu doveo na koljena...
Niksic i ta komunisticka bagra navikla je samo da se opija po kancelarijama nista vise! Nema to navike radnicke...same pijavice budzetske
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Objektivno, SDP je razocarao ovu zemlju! Pokrao je sve redom, uhljebio porodice i stranacke vonike. Ni jedan posao novi nisu stvorili, naprotiv, nezaoslnost je veca nego ikada. Tri godine prave politicke krize sa svima su pokusali valst napraviti i sada na kraju kazu nismo mi krivi negho eto mi smo nasljedili sve, pa nam zato halilite na sljedecim izobrima...e nece vam niko halilit lihvari jedni pokvareni prevarantski!
Bolan, procitaj prvo o cemu je rijec, o cemu se radi, ko je na vrijeme obaveze izvrsio, sta kritikujes a nemas pojma o tome kako treba da kritikujes. Koji su politicari i koje su stranke sa greskom stvorene a koje su stranke za gradjane. Malo to pretaberi u glavi pa se ponovo javi. Ovdije imamo danas VFBiH i Niksica koji rade nesto. Naravno, mi obicni gradjani nismo navikli na to da neko od politicara radi, ali uistinu ova vlada radi i nema se zamjerkena njihov rad.
Almire, svaka to je na mjestu! O kakvim ti obavezama pricas stochaninu.- Pa do jucer su se krivli SDP i SDA i Lijanovici i HSP, tkzv. platofmrasi SDP ih blati tri godine, kao ne valja ovo ne valja ono...a sada se dogovorise oko budzeta naravno u roku od 5 minuta! kada se treba para raspojdleit narvno da dogovoru ne treba puno..ima dovoljna za svakoga!
Vidis, da je ovdje bilo ko iz SDA umjesto Nermina, usvajanje budzeta bi se otezalo uveliko, a vec pola od toga bi bilo rasporedjeno po kojekakvim racunima, na dan kad se usvoji.
sta boli SDA za narod, da ih je bilo briga ranije ne bismo dosli do ovoga da pozajmljujemo novac da vratimo dugove koje je SDA napravila.