Komentari (456)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje ti je vodi računa gdje ćete ti i brat završiti nakon izbora, uostalom bili ste na vlasti i ništa niste učinili na ovu temu, standardno svaljujete na druge krivicu!
@Radikalka ma klavirat će obojica sigurno,jer imaju aferima,jedan na poziciji premijera a drugi na poziciji direktora u JP Autocestama! Krčmilo se,ide naplata Neka-Trenerka...
SDP koristi svaku priliku da popljuje sve kako bi oni izasli kao spasitelji. A to sto su oni takodjer sjebali dosta toga kao i SDA to nista.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ja nisam bot,a ovdje je botova previse. Garantujem da se Sdp vraca na vlast,nakon oktobra a razloga je previse. Covic nije bio u vlasti od 2010-2014 i on je gladan sada,prica Herceg-Bosna moze se zavrsiti samo ratom. U Mostaru,Livnu vlada zestoki nacionalizam.U EPBiH,Rudnicima i bilo gdje u realnom sektoru vidjet cete da rade i bosnjaci,srbi,hrvati i to ne mali broj.A da li je to slucaj u Mostaru,odnosno u rs..Mislim da nije,i oni hoce jos cisto za stranku. Sdp 300.000 glasova..
ovo je samo skupljanje predizbornih poena velikim riječima bez podloge!jedino se Hrvtaske stranke bore da BiH uvedu u NATO i EU svi drugi bi nekakvu građansku koja nije moguća.Na riječima se ko fol zalažu za iste ciljeve kao i Hrvati ali gledaju na svaki način omesti napore da se uđe u EU i nato!A za sve su im Hrvati krivi pa i kad koke prestanu nosit jaja!Budaleštine!Ako hoćete normalan život gledajte od čega živite ostavite se velikih ispraznih riječi djela se traže!
Nisu mislili da odustanu , ali eto kad si im ti to porucio garant ce to uraditi...
Od...i Nermine! Tvoje vrijeme je prošlo isto kao i Zlogumđije - nejma te više! Čeka te zatvor svakako.
Neka bošnjačke stranke odustanu od politike otimanja zemlje Hrvata i shvate da BiH nije samo bošnjačka.
Nije jasno o kojoj zemlji pričaš - neobavješteni. Otimačinu sprovodi Čović, Krišto i Bevanda, naravno i njihovi kikirezi. Pitaj Čovića što je Komaricu ostavio na cjedilu, a Hrvate u RS-u sveo na cifru manju od statističke greške - zemlju vam oteli domorodci uz Čovićevu - HDZ, pomoć!!
Bili ste u vlasti,obecali kule i gradove i postigli nista
Bili ste u vlasti,obecali kule i gradove i postigli nista
SDA i Bakir se sada sjetili da reaguju na izgradnju mosta. Gdje su do sad bili,imali su rok da reaguju. Al jbg valja pokupiti politicke poene pred izbore,da ispadne kako oni jedini stite BiH.
SDP, SDP, SDP!!! pravi izbor!
samo naprijed. za jedinstvenu BiH. Bravo SDP
svaka ti je na mjestu. bravo
Ništa dosad niste uradili, sto bi se sta promijenilo u Oktobru... Za SBB puna podrška!
Ma kakve tri državice u jednoj ili 3u1, samo dolazi u obzir jedna i jedinstvena BiH.BiH će biti, sve drugo će proći.
Bravo Niksicu, vi ste jedini koji rade konkretno za ovu drzavu, samo naprijed, imate moju punu podrsku, do pobjede!!!
bravo Nikšići, samo jedinstvo, a ne podjela!