Komentari (328)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala tebi Nikšiću sto si uspio nagovoriti Dodika na NATO put, i Covica na građansku državu.... Skidamo ti kapu
Vidjet ce te vi sta je građanska za Dodika iČovića,prefix stavljam za one gdje je osmorka izdominirala.
Nikšiću je jezik brži od pameti. Za burek je Bakira mogao prozivati i udarati kad je ista ta SDA svaki put uvodila Čovića u vlast. Nikšić tvrdi da je SDA u tim sazivima bila blokator, a isti Čović je redovno i na najbezobzirnije načine "spuštao" Izetbegovića u prošlim sazivima, uključujuć i "slanje po burek". To je trebao biti šamar glasačima SDA u tom prošlom mandatu, a vidim da se nisu opametili. Nikšić misli da su i njegovi birači jednako glupi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Baketu su sad svi izdajnici što odoše sa hrvatima i srbima, a on 25 godina sa tim istim išao i tad mu je sve bilo OK e moj Bake propo si ko mud0 kroz poderane gaće!
Balo mali. Bake nije sve zivo prodao za 15 dana ko ovi.
Sta su prodali? Nisu ni vlast formirali debilu..
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Mene zanima sta znaci to da se nece razgovarati o temama gdje nema saglssnosti. Jel to znaci da Zakon o odbrani vise ne vazi, tj pauza na NATO putu, hoce li se dogjadjaji iz Srebrenice zvati zlocinom a ne genocidom, kako je to presudjeno. Potom me zanina jel odustajete od drzavne imovine, karaktera rata u BiH, npr hoce li se ubuduce zvati nesretnim gradjanskim sukobom. Mnogo je vaznijih pitanja od tog bureka.
Još jedan jadnik koji živi, kao i kakir, u svom nekom pararelnom svijetu koji nema nikakve veze sa stvarnošću. Ovi će staviti šlag na ono što je sda uništila za 30 godina.
Interesantno ovo prepucavanje kojim nas zabavljaju ovi sefovi "Bosnjackih" stranaka. Nama je to interesantno jer Mi ne znamo da su oni svi od reda pod kontrolom Srb Drz. Bez. Sl. i da igraju za istu Ekipu. Nama je sasvim isto ko ce od njih izplivati a ko potonuti. Nase stanje se ni za milimetar promijeniti nece.
Ko je prodao fabriku duhana u Sarajevu i koliko je hairivao na toj prodaji. Treba istražiti kriminal SDP u tom poslu.
Nikšič kako je bio kod Dodika i najeo se svinječe glavuše, lik skroz zaboravio da je imao samo 4000 glasova. I tih 4000 je prevarom dobio
Bravo Niksicu samo ne znam jesi li zaboravio kad se probudi patriotizam kod Bosnjaka I jedno 100000 ljudi pred avlijom hoces li tako pricati ili ces priznati kako si htjeo prodati drzavu za Saku vlasti.
Bakiru Izetbegoviću poručuje čovjek koji je osvojio 4000 glasova, a Bakir preko 200 000. I sad Nikšić želi da vodi procese, bagra izdajnička
Nikšić,sve što si rekao tačno je.O gospodo koji pišete o izdaji pa molim vas prestanite.Vama je izdaja ako nije uključena SDA u tom dogovoru SDA,a grozno je bilo gledati radne ručkove i dogovore da se ništa ne dogovore.Tu je SDA bio velemajstor.Novoj vlasti sretno,i ako budete 10 posto bolji od predvodnika super
Majmune jedan , Sda je Bošnjacima vratila državu koju su prije 100 godina SHS uništili. Gadi mi se takvih Srbijanskohrvatskih botova koji pljuju na nekog ko je vratio Bosnu i Hercegovinu narodu.
Jest ovo jadno i bijedno, ali baš!
Vrijeme ce pokazati Niksicu da ste pogrijesili.
O Nikšiću nemam neko mišljenje, ali je odgovorio vrhunski. Svaka čast.
pa postavljate li vi ikakve uslove za ulazak u vlast Dodiku i Čoviću,,, vi samo prihvatate njihove uslove,,vas izgleda nezanima država nego samo kako izbaciti SDA iz vlasti ,,
Barira ne volim ali ovaj Nikšić mi se gadi, jedino mi je Konaković gadljiviji...Fuj na sve strane...
Ljigo Nikšić je petokolonaš
Glavonja-lubenica ne kofrci se,kad budes polagao racune za tih dvije-tri hiljade sto su te zaokruzili..nece ti biti lahko.Doci ce racun za naplatu ..uskoro!!