Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čović i Dodik svoje glasače svakodnevno plaše o nekakvoj islamskoj državi u BiH za koju se ama baš niko od bosanaca i bošnjaka ne zalaže niti podržava. Lažu svoj vlastiti narod da bi mogli manipulisati njima i ostati na vlasti. Njima demokratska i građanska BiH ne odgovara, jer njih onda ne bi bilo nigdje. Krajnje je vrijeme je da međunarodna zajednica oštro sankcioniše ova dva ublehaša koji nanose štetu svim narodima.
Zamislite najbrojniji narod u hrvatskoj hrvati da imaju srbina za predsjednika hrvatske, srbina za predsjednika sabora, srbina ministra financija i srbina nacelnika hrvatske vojske. Toliko o Covicevoj i KOlindinoj demokratiji i evropskim vrijednostima. Srbe su protjerali a sad nama drze lekcije o evropskim vrijednostima. Covicu fasisto !
Reci mu Nikšiću, pakšu hercegovanac.
Jestel skocili do Teslica, koja ce veceras da zaplati dok su vase zene kuci? Skupino pijandura i pedofila
Hajde ti organizuj kakva ternska nocenja, zagorjela raja treba malo umociti... Znas ti koga ces povesti, svoju zenu, irfanovu, masicevu i sl sigurno neces..
HDZ = Hrvatska Domobranska Zajednica!
Niksicu kakav si s dodikom? Ima da s bracom srbima surujes opasno, ako ikad uspijete imati vecinu, al necete aBd
E jesi mu ga sukno. Nasikirao se garant.
Koliko je meni poznato nijedan predsjednik HDZ-a nikad nije ni krio da je zagovarač aparthejda , rasista i šovinista pa ni Čović. To što je kod SDP-a proradila neka naknadna pamet, ne mijenja izvornu suštinu HDZ-a i onoga što oni zovu HZHB , a to je u svojoj srži teritorija klasičnog aparthejda .
TI NIKSICU SA SVOJIM BRATOM SE NE JAVLJAJTE
Podržavam ovo što govori Nikšić, ali ne razumijem potrebu naših političara da umjesto konkretnih rješenja svoje djelovanje svode isključivo na pisanje saopštenja i reakcija... Postoje presude, ne treba o njima raspravljati, nego ih provoditi...
Sto mu se ne sudi sto je presjednik?
Konacno nesto konkretno i od SDP, mada je ovo izlet kratkog daha koji smo vec vidjali od pojedinih pol(k)iticara...
Počelo je prljavo. Glupi narode svih konfesija, najebali ste!!!!!!!!!
👌
Ovaj Bakirov tjelohranitelj se opet javio . . . ? ? ?