Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidim hrvatići su aktivni na portalu odjutros. Sjede i državnim institucijama i primaju platu sa potkopavanje stolice na kojoj sjede. Mudri li ste, mudri. Ostvaite se interneta i radite nešto, zaradite tu platu što Vam daju.
Još jedan razlog zašto HDZ kao zločinačke organizacije ne smije biti u držvnoj vlasti! - HDZ blokira razvoj Mostara godinama ucjenjujući nesposobnu SDA u tom gradu - HDZ-ovka Krišto je pune 4 godine blokirala sve u FBiH što se moglo blokirati (ministar za prostornbno, Vrhovni sud FBiH) - HDZ-ovi ministri Vrankić i Vidović su neprekidno blokirali projekte vezane za izgradnju auto-puta kroz FBiH. Za njih je samo opozicija, za vlast Bože sačuvaj. Imali 20 godina da pokažu i neka hvala!
čovjek koji je na vlast došao državnim udarom tj. protivno ustavu nekom soli pamet da je - prekršio zakon! wtf?!
pa objavite napokon šta je Vrankić odgovorio nikšićkom pivu i kpYU- dajte malo da se čuje id ruga strana..
ko o cemu krva o postenju...nermin je stara escort pedercina
radio bi ja.......da nisam re-tar-di-ran
Radi on to otkad je zasjeo u fotelju........mrzitelj svoje domovine......separatista u pokusaju !!!! A to mu je sve godinama aminovao i SDA...........SIKTER !!!!!
gospodo draga vi sto pisete brljotine pogotovo ovi ovdje sto su pretplaceni da kake.... na cestama ginu oni koji putuju, pa valjda svima trebaju uredjeni autoputevi klokani klokanski...
@andrija Taj autoput netko treba i izgraditi Netko ce od autoputa ubirati cestarinu Ima jedna izreka (mislim da je Rumunjska) BOGAT SAM ONOLIKO KOLIKO MI JE SUSJED SIROMASAN
pitanje za ove HDZ placenike koji furaju po raznim forumima kolika vam je plaća,autoputem se voze auta,a ne stranke
ovaj HDZ stvarno prelazi svaku granicu normalnog,sa 96000 glasova manipulise sa 2000000 gradzana,i onda kazu ugrozeni majorizacija itd,
\'\'Ko sa djavolom tikve sadi,o glavu ce mu se obiti\'\'-narodna mudrost. -Ko se sa Bosnjacima u kolo uhvati ,ostace i bez cipela i bez gaca\'- moj je zakljucak vezan za \'bratstvo i jedinstvo izmedju Bosnjaka i Hrvata koje su medjusobno pokazali u borbi protiv Bos. Srba. E,moji Hrvati,bolje bi vam bilo da ste se vezali sa crnim djavolom no sto ste se vezali sa Bosnjacima.Tako vam i treba kad ste mjesto kriza izabrali polumjesec. \'\'Bog je pravedan sudija i ne zna za sitnice\'\'
ZAR STE TOLIKO BONJACI SLIJEPI GLUPI, ZATUCANI , NEOBRAZOVANI, NESVJESNI, ZAOSTALI I NESPOSOBNI da VAS PREDSTAVLJAJU I ODLUCUJU VAM SERBI GENOCIDASI...?!!!
Zasto u vijestima STALNO kad citamo o pregovranjima, odlukama, zakonima, propozicijama, o SVEMU JEDINO IMA GENOCIDASA SERBA...u BIH-i ko u medjunarodnim institucijama...?!!!
DRŽAVA TO SAM JA!!!! E JADNO JE OVO SVE JEDINI VAM JEARGUZMENT MRŽNJA I VRIJEĐANJE. ŽALOSNOOO
Svaka cast Nermine Niksicu...!!! Jedan si od rijetkih koji JAVNO daje izjave sto ostali u BiH-i SUTE...podmuklo...!!!
PA SERBI GDJE GOD STIGNU I MOGU ZLOUPOTREBLJAVAJU SVOJE POZICIJE...!!! NA CELU JE NIKOLA SPIRIC KOJI JE POSTAVIO NE SVE NAJVAZNIJE POZICIJE OKORJELE NEPRIJATELJE DRZAVE BIH-E...!!!