Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....ne mozete u nato jer srbi nece na to pristati...da ste sacuvali armiju bih mogli ste sami o tome odlucivati...ovako za sve morate traziti potpis srbskog clana presjednistva...odnosno izjasnajvanje narodne skupstine republike srpske...srbi nato smatraju zlocinackom organizacijom i nikad nece biti dio udruzene zlocinacke organizacije...ako mozete bez srba..bujrum....:)
Nikšić Nermin - 5.922 glasa - malo šira familija..........i oni bi da formiraju vlast
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Ni 6hijlada glasova a precjednik partije :) U SDA ne bi bio ni portir !
Što esdepeovove podrepne mušice udaraju minuse, sturiše se, valja stići na ovolike komentare :)
Jel ovo onaj sto je Covicu isao na noge.
sad ce svi reci ja sam zasluzan a nije niko qurcem mrdnuo bice onako kako zapad zeli
Ovaj glavonja cesce na Klixu nego Fahro u Avazu...Koji je njegov legitimitet da se za bilo sta pita. Nije dobio 5000 glasova na izborima, a daje mu se paznja kao da je pobijedio! Jos vise treba da se zapitaju organi stranke ko im vodi stranku i kakav ima ugled kod ljudi!
Šta ti imaš s tim, šibičaru jedan? Nemaš ni 6 hiljada glasova, daj ostavku, vratite SELIMA i BOGIĆA, mater vam )ebem!
Lažni BH blok se javlja
Ovi politicari trce da daju izjavu povodom MAP-a, kao da su oni nesto zasluzni za to. Ili pokusavaju narodu da podvale.
Dzaba im, kad ima jos neko ko se pita 😅