Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahah e jesi našao kome vjeruješ! Sjeti se akciza, priče na sva zvona kako neće podržati, dođe sjednica, i on i njegovi digoše ruke :D :D
E hesi nasao kome ces vjerovati....jel.makar rekao tita mi i partije 😀
sta god lik govori ne moze da ne spomene SDA...kompleks!!! 😆😆
To je vama jedina briga da vam ne isklizne vlast iz ruku u KS mahmicu vam svima, sve ista ghovna .
ako je fahro rek'o onda ok..
Od Radončića???? Pa taj nas je zajeno sa SDA rušio 2014, kao ministar sigurnosti preko IDEA kriminalnim osobama podjeljene se lažne isprave a koje su uhvačene nakon paljenja institucija BiH. Lično je on motivirao navijače Slobode "huligane" da izazovu sukob sa policijom i radnicima koji su protestirali u Tuzli a odakle je sve drugo tada krenulo. Pa ti vidi kome vjeruješ
Nermin Nikšić lažov
Misliš neće je rušiti dok ne prodje prva transferzala ispod tornja:) e moj Nerko plitak si plitak Zadnji trzaji SBB-a i zadnja nada umjetnika da će za života normalno moći autom doći do tornja Toranj od tornjaka u fokusu :)
Cuj to. Ovo je nastavak od juce samopromocije. U cemu ste to uspjesi. U rasipanju tudjoj para nemilice i redanju svojih potrckala po javnim preduzećima. Svaki osnovac sa završenom osnovnom bi to znao.
Zaposli Nermine jos koga iz Konjica!!!!
SDP stranka rasula, razbija se na sve strane i samo ostadose drugovi Niksic Masic i Magazinovic
Za SDA je najveci uspjeh sto je Niksic i sestorka na vlast, za svaki dan popularitet SDA samo raste jer narod ima priliku da gleda cirkus od sestorke.
Nerka Trenerka
Lopov s lopovom! gdje ces tornjako slinavom vjerovati? Za koliko te je kupio? Kesom gacica s kojima je dosao u Bosnu? I DB-om, naravno!
Nerko ima bracu u tkz vrs
Jako popularan politicar... Ne moze da sabere ni 100 komentara na Klixu, a sebe smatra nekim faktorom...
svi isti ko braca blizanci ... samo novac i interes ..