Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha ovo si dobro rekao za Čovića.ni on više ne zna ko je i kud bi.ili bi u Rusiju ili EU ili BiH..o bože
A sto vi ne napisete kako obozava Suska, kako se slika sa koljacem Bosnjackih bebe iz Ahmica Kordicem, kako je zaradio imovinu, kako zastupa Putina na Balkanu? Sto vi ne pisete? Kako hice ko Hitler da trake nosimo oko rukava? Sjedi i pisi pa onda pametuj
U EU je Gradjanin, a u BIH je Konstitutivni covjek...prema Draganovom
Mi ćemo od svakodnevnog terora izrazima "građanin", "konstitutivni narodi", "izborni zakon", "legitimni predstavnici"... izluditi gore nego od corone i rata u Ukrajini zajedno
Hocemo Becirovica
Dobro Nera, i kakve sad veze ima Čović sa odavanjem počasti Titi? Ne vidim nikakvu vezu, al' fakat !? :(
Dajte nam dva kandidata iz građanskih stranaka, Bošnjaka i Hrvata da ih izaberemo.
Kad budete gosp. Niksicu izglasali jednog kandidata da vas kao OPOZICIJU zastupa u vlasti , onda imate pravo komentarisati ovakve pojave ! Dotle 🤫 !!! Samo borba za fotelju , to vam je izgleda najprece !!! Da ste pametni , izglasali bi hrvata za svog clana predsjednistva i tako zatvorili usta nacionalistima iz HDZ a !!!
Pa Covic i jeste gradjanin EU. A ti niksicu sto nisi svoju zemlju doveo do te faze?
Zbog Covica.
Podmukli kroati
izbora nema, para nema, ženske nema, djece nema… pa zašto živim onda?
Konstitutivnost je temelj Daytona. Kada se promijeni ustav onda nema konstutivnosti. Zna se kako se mijenja ustav....to je to....vladavina prava
Nikšiću , jesi stvarno toliko glup ili samo bezobrazan i pokvaren ko mućak ?! Sta je sa belgijom npr? I ona je višenacionalna država , ali npr flamanci za razliku od vas su fer pa ni ne pomišljaju da biraju valoncima predstavnika .Tim pričama možete filovat debile po klixu , uspjesno je jako vidim, hvataju se na priču ko muhe na g.vno .
Niksic tzv politicar
E pa tako ti je to Nermine kod tvoga konstitutivnog, barona, akademika i susjeda Dragana Čovića. Gađa u šest meta u isti mah i uvijek pogodi sebe ili nekog svog bližnjeg. A sada piskara, a pisma kao Dodikova, završe nepročitana u đubretu. Helem, biće i izbora i para za izbore i tehničke kontrole izbora.
Tko je ova glavata budala
OVAKO JE BILVAKTILE TITO ODJEBAO STALJINA!!!!
Ako izbori budu po ovom zakonu, samo bojkotirati izbore, a onda svi Hrvati u Zajednicu Hrvata BiH i opstruirati sve buduće zakone iz Sarajeva. Naravno, to se podvodi po građanski neposluh i nikakve štetne posljedice neće imati po Hrvate.
A sta to jos mozes da blokiras i opstruises jadnice? Sve sto imalo ide prema napretku BiH, hdz vec godinama blokira. Mozda sapune i parfeme da blokirate?
Jarane Hrvati su sad saveznici. Srbija je sad no go. Neprijatelj zapada