Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada pročitaš ovaj tekst na Avazu pomislio bi da je premijer izveo par karate poteza i vješto savladao par specijalnih policajaca, kad ono ništa značajno, e takav je naš Avaz prema onima koje ne voli.
Master kingu. Uljepša mi jutro.
Ne čitaj Avaz - umri prirodnom smrti !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Niksic je od ranije poznat policiji kao nasljednik Bruce Lee-a.
oki doki
Niksic objektivno nema sta,za vecinu nereda na i oko stadiona je kriva upravo policija.
e moj specijalaca sto mu nisi opalio par pleski,kako i zasluzuje
Niksicu, drzava propada a ti se vucaras po utakmicama ove fildzan lige....nabijem vas sve na ***.....radite ono za sta primate enormno visoke pausale i place....!!! Nicija nije do zore gorila, pa nece ni vasa !!!!
nerko huligan
da nam je normalnija specijalna policija ovdje ne bi bilo problema jer ih nikad nema kad igraju ovi klubovi...al dosadilo im trenirati na suho po teretanama pa im navijaci dobro doju da se istresu
Pa i da jeste, može čovjek malo privatno :D
Podrska Niksicu !! vise puta je ovaj covijek pokazao da je patriota
ULAGIVANJE NAVIJACIMA ! STO NIJA POKUSAO POMOCI DEMONSTRANTIMA PRED PREDSJEDNISTVOM. KAO COVJEK VLASTI TREBAO BI POMOCI POLICIJI !
Jbg,prošli su izbori Nera...
Družba je družba, a služba je služba :)
nek si nam pojasnio, hvala
uvijek je pravilo bilo ko god dodje iz foce,srebrenice i ostalih selendri navija za sarajevo
Vedran Puljić nije "poginuo", nego je ubijen! Nije isto.
Za koga si navijao Nikšiću? Odgovor će se koristiti kao smjernica za naredne izbore.