Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ste sposobni dokazuje i ovo da nešić ministar sigurnosti BiH namjerno odbija iskoordinirati (to mu je posao, država šalje) organizovanje slanja službi za spašavanje iz BiH, odnosno, favorizira službu iz entiteta rs, za njih završavaju dozvole i uvezivanje i let za Ankaru, a ostale službe maksimalno usporavaju u polasku. Veliki je to šamar, ne za vas, no za državu. Al to im je i namjera.
znas sta ce moj Niksicu, onda ce blokirat drzavnu vlast jos 4 godine … na kojoj vas nema nikako iz SDPa i na kojoj ste dali Dodiku 4. delegata… a mogu i svojim jaranima iz HDZ instruirat da vas izbace na FBiH nivou i odu formirat vladu sa SDA kao prijetnju… znaci drzi vas u saci SNSD samo tako radi vase naivnosti
skuplja potpise da ih prezentuje medjunarodnoj zajednici..pa kakva smo mi kolonija !
Pa naravno jer je Smit u izbornoj noci promijenio broj delegata i pomogao i HDZ i SDA a da je ostalo kao prije osmorka bi vec formirala vlast jer bi bilo potrebno 7 umjesto 11 delegata
@krokodajl osmorka nikako ne bi mogla da formira vlast ni u tom slucaju bez HDZ jer nemaju sami dovoljno delegata u klubu Srba niti Hrvata, znaci onda bi HDZ blokirao umjesto SDA. U svakom slucaju su HDZ i SDA nezaobilazni
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo bi me iznenadilo ako bi svoj privatni auto pozajmio Dodikovoj skvadri.
Jadno
Prepustit ce HDZ-u 😂😂😂
Niksicu ugledaj se na šibicara sa Soukbunara. Čak je i kuma iz SDPa izlobirao za potpredsjednika FBiH
ZAŠTO SDP, NIP, NS TAKO LAGODNO SRLJAJU IZ IZDAJE U IZDAJU? ZATO ŠTO IM JE STEČAJNI UPRAVNIK BIH MARFI GARANTOVAO OPSTANAK U BOŠNJAČKOJ KVOTI VLASTI ZA DUŽI PERIOD. U TOM SMISLU JE MARFI PODMAZAO IZ ONIH 80 M. $ PROPAGANDNU MAŠINERIJU (FAKE TV, AVAZ, N1...) DA JOŠ VIŠE OCRNJUJU SDA - I TO ĆE IĆI SVE TAKO DOK SE NE IZGLASAJU SVI ZAKONI, PROMJENE USTAVA KOJI PROMOVIŠU FAŠISTOIDNI APARTHEJD SISTEM NA ŠTETU BOŠNJAKA ILITI MUSLIMANA BIH.
Čengić jest svjetl. godinama pametniji od Nikšića - ali nema šanse, baš zbog deficita pameti NN upravo ovakav treba srpskom 3 M (koji suštinski upravljaju SDP-om) a treba i tzv. MZ-i, jer je idealan za manipulisanje. Lagumdžiju su, isti ovi, zbog korupcije skinuli sa čela SDP preko noći, Nikšić jednako korumpiran ima sve šanse da dobrano ostari na čelu SDP-a. Šta ima ljepše za 3M i MZ od upravljanja gomilom bošnj. glasova protiv Bošnjaka.
FGR I RAZMAŽENI TZV. LJEVIČARI SU NAUČILI DA MAINSTREAM MEDIJI RADE ZA NJIH DA IH TETOŠI TZV MZ, I SAD KAD VIDE NEKI PO NJIH BOLAN ALI ISTINIT NASLOV - KMEČANJE DA JE TO IZ CENTRALE SDA. ZAPRAVO FGR KOME SU ĆABA BG, ZG, BRISEL I VAŠINGTON SVE PROPATRIOTSKE I PROBOŠNJAČKE TEZE PROGLAŠAVA SDA-OVSKIM. JA NPR. SMATRAM DA JE BAŠ BAKIR UVELIKO DOPRINIO NASTANKU OVE 8-KE - ALI TO NE ZNAČI DA SVE ŠTO NE IDE U PRILOG 8-CI TREBA PRIPISATI sda-u I BAKIRU.
A šta drugo očekivati od srpske stranke u bošnjačkoj sredini osnovane po uzusima BIA-e. Za NS-u i njenu FGR-sku bazu svako koaliranje sa (pro)fašističkim sh. strankama je prirodno i normalno - ali koaliranje sa SDA - e to je Smak svijeta. Ova stranka je i ontološki konstruisana od strane velikosrpskih ideologa (dr. žarko Papić & co.) da bude remetilački faktor u bošnjačkom biću. Kupe sve bošnjačke povlastice, ali moraju po defaultu biti antibošnjački nastrojeni.
ZAŠTO ONI KOJI KUKAJU DA JE Z. LAGUMDŽIJA UNIŠTIO SDP NIKAD NE KOMENTARIŠU NIKŠIĆA? EVO U ČEMU JE FOL. ZLATKO JE POSTAO " REKETAŠ, UNIŠTAVAČ SDP-a.." ONDA KADA JE U BRISELU POCIJEPAO KARTU PODJELE BIH POD IZLIKOM PRIMJENE INIC. SEJDIĆ - FINCI, TJ. KADA JE POČEO ISPOLJAVATI BOŠNJAČKI PONOS. NIKŠIĆ JE PO PITANJU PAMETI I PATRIOTIZMA SVE OBRNUTO OD ZLATKA L. - E BAŠ TAKAV JE PO MJERI SH-ŠIMA, FGR-u i MZ-i. HVALILI SU BEĆIROVIĆA, ALI KAD ON POKAZUJE ZNAKE PATRIOTIZMA, NEVALJA.
Nikšić žali se stranica oni ti ionako sve određuju.
Dobro ste se sjetili trazit nesto
recite Nikšiću da je SBiH, Nes i ZNG već dogovorio koaliciju sa SDA, a on se pravi da ne zna.
Brzo ti pokleknes ti ili ne znas ili neces da pregovaras ne samo ovo pitanje inace kad su srbi ili hrvati u pitanju,znas samo nas bosnjake ucjenjivati....
"Ako budete i vi insistirali" oprostice vam Dodik sto vas je tukao i sto vas samara iz dana u dan ko malu djecu i radi isto sto i ranije samo jos extremnije,. Dakle, da skratim pristace te kao sto ste pristali i na sve drugo samo radi fotelja za svoja du..ta. Kraj price.
Ovaj bal..ja je najgori.....