Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto se nije pravila ovolika hajka kada je čović i HDZ blokirao 4 godine !!!!!!!!!!
Bože sačuvaj
Sdp možda ne bi pravio problem da je u ovakvoj situaciji kao Sda i da ne bude dio vlasti...Ali , gosp.Nikšiću , nemojte obmanjivati javnost..! Hdz sigurno biiii..! Zato Rješenje mora biti dugoročno i za sve partije i nosioce vlasti jednakoo...
Šuplja glavurda
samo novi izbori
Ti,Niksicu ne vidis dalje od tih naocala!! Nisi dostojan niti jedne funkcije u SDP. Bolje ti stoji janjetina kod Jablanice nego odijelo!!!
Vec desetak godina ovaj izdajnik pljuje, kleveti, spinuje, siri mrznju svoim poganim vokabularom i kontaminira politiku Bosnjaka!
Konacno ukinuti sdooo gamadiju i zatrpat fekalijama ološ lopowski
Nermin Niksic zvani Čvarak
Coviceva Pudlica !
ZASTO POSLIJE USKRSA A NE NAKON BAJRAMA
SDP jd pokazao pravo lice
Aaaaaaa uuuuuu lubenica retardirani izdajnik blaaa blaaaa
Heba la te sda
Hoće li te Nerko ustoličiti više Malo si nervozan Nerko A i ja bih da sam osvojio 1.500 glasova,a hoću da budem premijer
marš uhljupe jedan!
marš uhljupe jedan!