Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super, modernizacija u komuniciranju sa građanima
Bolje bi mu bilo da ode koji namaz klanjati nego da visi na FB. Stvarno mi se povraća od ovih crvenih krmaka
@mrvica1991 ti si izgleda krmce zelene boje ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Neobično, nadam se da će Nikšić i odgovarati na sva pitanja, pohvale za ovo
Ostavio sam komentar, a sad ću isti da pretvorim u pitanje...svakako će mi neko od vas odgovoriti na FB umjesto Nikšića ;) Pitanje: Premijeru, ako ste čovjek koji radi po zakonu i moralu, kako objašnjavate to da ste odmah prvi dan zaposlili čovjeka koji ima sudsku zabranu za rad sa novcem, kao Vašeg ličnog vozača? Ako ste već prvi dan pogazili Vašu moralnost, šta smo onda mogli očekivati do današnjeg dana? Nemate potrebe da lupate minuse i da se frustrirate, ovo je provjerena fakta...i nije nikakva "zelena" propaganda ;)
Pa lijepo vam pise da ce Niksic VIDEOINTERVJUOM odgovarati na postavljena pitanja, kako onda ocekujes da ti neko drugi odgovara?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Našao je nekog od ufuranih iz kategorije Mladi SDP. Da radi na njegovom profilu. Pitanje postavljam na ovom mjestu; Kada će te početi da govorite istinu i samo istinu, pa makar se ona i ne svidjela velikom vođi Zlaji? Dali to smijete i da pomislite, čak kada vas niko ne gleda ili sluša?
svakako više vremena provodi na fejsu nego na poslu kao i ostali uhljupi...
Nek' on mene doda na Fb :P
'Aloo profesoreee...joj babo vid' mu glave
to se zove u prevodu PRODAVANJE MAGLE. Pitajte lopova je li ukro cigare, odgovor njegov će biti logičan: ja sam protiv krađa i treba se zalagati za drštvo koje će kažnjavati takve stvari. dok on Vama odgovara istodobno sa svojim bratom kusa janjetinu i smije se svojim 'dobronamjernim' odgovorima.
Ovo je laz, ja sam mu postavio pitanje on ne odgovara,,
Moram biti prijatelj s Niksicem da ga nesta pitam , ne hvala.
I ja htio da ga pitam za pare sto baca na automobile i gorivo, al kad vidjeh da morm biti prijatelj sa njim.... Koja je to politicka reklama !
Jos jedan idiot na vlasti koji se bogati na racun naroda i koji uzimaod "obicnog" svijeta za skupocjene sluzbene automobile i gorivo. U prodavnicu sa njim ide, a u kabinetu mu i pomocnici pomocnika imaju sluzbena vozila. Kako kazu: " Isto s*anje, drugo pakovanje. "
Političar za primjer drugima. Pričajte šta god hoćete. Najbolji premijer FBiH.
a sta je to do sad uradio toliko dobro pa je najbolji,osim sto ne radi nista i prima platu...ljudi prvi put penzija nemaju,plata...sta je to uradio tako dobro...osim sto ima lijepu svilenu adidas trenerku...naravno ko i svaki papak obuko je u Parizu...sredio se malo :-)
Da te pitam, Da li imaju duge kose? Dal' traperice nose? Dal' vjeruju u Boga? Da li uzimaju droga? Da li ima smoga i kod njih na planetu? Dive li se nama il nam zele mozda nanjet stetu? Odakle dolaze ove nase mljecne staze? Jel' dolaze u miru ili zele da nas zgaze? Zasto tolko paze na svoju diskreciju? Dal' zele mozda na nama da naprave korekciju?
ovaj niksic je super tip. nimalo ne lici na dosadasnje olose koji su bili premijeri federacije. sjetimo se samo onog skiljavog ljigavca brankovica. taj bi svojoj nani ukro penziju. pa onaj sa vaginastim ustima, tzv. edhem bicakcic, pa saibaba muratovic.. sve gori od goreg. normalno, zelenima smeta kad je nesto u ovoj drzavi dobro i trude se da to uniste. kao i svi drugi feudalci.
Kao premijer, Nikšić je.... po direktivi namjestio, u direkciju za ceste, svoga brata... i prisvoio sebi stan u Sarajevu od 100 i nesto kvadrata...
IRONIJA, SDAovac prica o zaposljavanju familije i porodica bez konkursa hahahahahahahah. 90% javnih preduzeca u KS je sve familija, porodica i prijatelji SDA clanova, vecinom iz istocne Bosne. Bolje vam je da sutite ovako sami sebe ofirate
kako te nije stid bihnere?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
sjooo kako bi vas sve pred zid (politicare na vlasti) kad im vidim tintare zeludac mi se okrene - centrifugira ;-)
Hvala ti premijeru što ćeš odvojiti 7 dana za nas obične smrtnike...za one kojima još uvijek nije ISKLJUČEN internet zbog neplaćanja novcem kojeg nemamo... Očekujemo te poslije Facebook-a u emisiji "Ispuni mi želju" ;)
a ova @internacionala moze lagano svima da sad raskrinka sdp i da kaze koliko sad placaju po komentaru? posto sam ja primao te pare placali pred izbore i kad smo taju skidali sa funkcije u KS i pred ove zadnje izbore... e tako si providan i providna za nepovjerovat.. us krmački .