Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA pod Bakirom; 1. Ni jedan Bosnjak na celu Tuzilastva Suda VSTVa na nivou BiH 2. Akcize 3. 0mm autoputa 4. Prljeski most 5. CIK dopustena legalizacija etnickog ciscenja 6. Revizija tuzbe za genocid protiv Srbije 7. Klirinski dug procergali pare ......i jos bezbroj. Ako ovo nije dovoljno za insana koji ima mrvu obraza da da ostavku i poslusa svoga rahmetli.babu ja ne.znam.sta vise treba da se desi. Pa Bakire vidis da ti ne ide . Pa bolan unisti Bosnjake!
Zivota mi stavite Spftica ili zamolite Edhema da se vrati na celo SDA upropasti ce nas ova ekipa ! Mislim boli mene qurac za SDA ali i ja trpim poslhedice radi glupih insana i odluka!
@wana Vubitak BiH imovine, postavljanje puzigace koji jd mozda i najveca posljedica svega ovoga. Davanje dodiku 4 mjesta u domu naroda psbih sto znaci da ce sa hdz-om imati kontrolu nad istim. Zatim isporucivanje dodiku mehanizma koordinacije. Pendrecenje i izigravanje boraca. Davanje saglasnosti da mile dodik nabavi puske. Lista kraja nema. Zavili su nas u crno i tesko da cemo se oporaviti u naredne dvije decenije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajmo sda botovi ustajte. Danas dezura pocinje prije ustaljenog vremena
@Labudovec Evooo gaaaa evoooo gaaaa. Bravo udarnice. Dok automatik i ostali spavaju ti ovdje sljakas. Svaja cast, ali nije posteno.
Možda je bilo dobro da su ovu press konferenciju održali u zapadnom dijelu Mostara ili u BL, tamo su inače ludi za ovim "ljevičarima". A što se tiče cik-a Irena je predložena ispred sdp-a tako da djelimično i oni snose odgovornost za ovu odluku.
"Tri kralja!"
Samo nemoj ti Niksicu, svega ti. Svi pricaju da si dobio pare od Stete za poziciju. Nisi nista bolji od Bakira.
Vrhovne vodje, obratite se zaostalom sirotinjskom narodu.
Pored mnogih i razni kompromisa sa HDZ-om samo iz razloga, nek se ne talasa i vlast funkcionise, sa Puzigacom je SDA dovela stanje funkcionalnosti zemlje ne vise, nad jamu, negu u jamu, pa sad neka svi oni koji nece da vide, sto svi vide demantuju koliko hoce i sami sebe lazu.
Sto ste protiv SDA,pa oni su ispunili obecanje narodu.Zaposlili su 100000 omladine,ali na zapadu.!!Jos fa pocnemo jesti zlatnim kasikama i tjt.
koliko JE ovaj Kojovic dobio glasova u BiH???
@saale dobio ko Efendic 100% pa ni u S. Koreji ne dobije onaj 100% . Je li to moguce ?
Meni nije jasno kako SDA kada je slavila uspjeh popisa iz 2013 niko nije sjeo i razmislio da se ovo moze koristiti kao podloga? Pa onda napisao popis iz 2013 tek nakon aneksa 7? Vjerovatno konobari i difovci zakon pisali
jest li vi uopste svjesni danasnje "aktuelnosti" Bosne i Hercegovine ? .......uopste svi vi ? niste naravno jer samo na sebe mislite umjesto da radite za gradjane ove drzave..........ma mrs......
niste svjesni vidim !
Morali bi zaustaviti Bakirovu disoluciju BiH...
evo da iskoristim i ovaj momenat...da svim strankama i njihovim uhljebima...pozelim kvalitet zivota kakav zivi posten radnik...
Previše ateista i besposličara na jednom mjestu