Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sami predstavnici udruzenja penzionera su izrazili zadovoljstvo Vladinog i premijerovog ispunjavanja obaveza koje su preuzeli i zadovoljni su radom Vlade sto cine za penzionere sve sto je u njihovoj moci, zadovoljni su i onim sto ova Vlada usvaja prije svega zakonom o prekrsajima, sankcioniranjem rada na crno, jer radom na crno se gubi novac zbog neuplacivanja penzionog, koji je namjenjen za isplatu penzija.
Ovaj premijer u ove tri godine je nasao rjesenje da se penzije povecaju dva puta po 5 posto, a sta je onih 18 godina koje su prosle bez pomaka u povecanju penzija, pa cak nisu bile ni na vrijeme isplacivane, ponekad se po koji mjesec i preskocio s djeljenjem!
Dok je nama premijera Niksica, sve ce kako treba i da funkcionise.
Premijer Niksic je definitivno najbolji premijer kojeg smo imali u historiji drzave, on razgovara sa ljudima, kroz razgovore trazi rjesenja, u potpunom haosu uspjeva pronaci nacin da penzije ne kasne... Svaka mu cast!
Niksic uspjeva napraviti reda i pored svakodnevnih opstrukcija... Definitivno, trebamo da mu budemo zahvani na tome, jer je malo politicara koji ce se boriti za gradjane kako to rad on...
440 milijona KM duga ovoj Vladi je ostavila Vlada SDA i S z BIH. Gospodin Niksic ispravlja krivu Drtinu, i zato zasluzuje svaki respekt!
Niksicu svaka vam cast na zalaganju,odlican posao radite.Ovo povecanje za penzionere znaci jako puno.Samo tako nastavite.
Ovo je svakako pozitivna vijest, Niksic je vec pokazao da se drzi sporazuma koji je potpisao ... a Zakon o prekrskajima naravno da je bitan, kako zbog radnika koji su nezavidnom polozaju ako rade na crno, tako i zbog punjenja penzionog fonda.
drago mi je da je gospodin Niksic to izjavio, ozbiljnost jedne vlade se sastoji i u ozbiljnosti tretiranja svojih penzionera.
Odlicno,to je jako bitna stvar za nase napacene penzionere koji iscekuju svoju penziju i kojima je bitan svaki dinar.Bravo Niksicu!
Upravo tako, penzioneri zasluzuju da im penzije ne kasne i da im se njihov novac isplacuje na vrijeme... Svaka cast Premijeru...
Nikšiću definitivno treba spomenik podići, uspijeva ono što ni Obama ne bi mogao!
Lopovska posla..