Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@SAvsZG Eto sarajevo nema ni sinagoge ni CRKAVA NI NIŠTA, SAMO DŽAMIJE JE LI...E MOJ DUŠMANE VJEČNI...DOBRO SU TI ISPRALI MOZAK...NISI TI SARAJEVO NI VIDIO OSIM NA RAZGLEDNICI!!! DOĐI - PROŠETAJ ČARŠIJOM PA ĆEŠ VIDJETI, AKO U ZAGREBU ILI BILO GDJE DRUGO NAĐEŠ CRKVE I DŽAMIJE U TAKVOJ MEĐUSOBNOJ BLIZINI KAO U RAJVOSI, EVO ŽIVOT!!!
@kockica Ma jašta nego ne misli na sebe, zato je i brata zaposlio, a to NARAVNO nema veze sa njegovim interesima....PU...jesu vas to opet zadužili "iz centrale" da ovdje širite propagandu i kujete ove velikosrpske agente i izdajnike naroda Bošnjačkog u zvijezde!? (da se razumijemo - i oni u SDA su ista go.vn.a komunističko-mafijaška - da ne bude opet optužbi "ma ti si zeleni" kao što vi kmerovi znate reći za bilo koga sa drugačijim mišljenjem!!!) S.M.R.T IZDAJNICIMA BOSNE (PRIJE SVEGA OVIM SRBOFAŠISTIMA IZ SDP I SDA, A POTOM I STRANIM AGENTIMA "A DA NO" IZ SBB-a), SLOBODA SVIM BOŠNJACIMA, BEZ OBZIRA NA VJEROISPOVIJEST!!!!
Sarajevo = grad bez iti jednog muzeja i s čak četiri saudijske džamije. Grad u kojem živi 7.000 do 10.000 vehabija. Zagreb = grad s četiri velika i još pet malih muzeja. Grad i s jednom od najljepših katedrala u Europi, ali i grad koji drži do multietničnosti pa također ima i veoma lijepu zagrebačku džamiju, ali i sinagogu, pravoslavnu crkvu itd. Grad u kojem živi 1.000.000 stanovnika, a od toga barem pola modernih mladih ljudih, liberalnih i naprednih. Nema vehabija. Istina - zar ne?
Ako Bosnjaci i dalje budu se glupirali i glasali za SDP i SBB sigurno ce nestati sa ovim izdajnickim strankama.Bosnjaci moraju pronaci sami sebe i moraju pronaci stranku koja ce raditi u interesu BIH i Bosnjaka a ne licnih interesa koji nas vode u nestanak.Niksic je naj odvratni politicar kojeg je BIH ikada imala.....
Kako dvolično od ovog pijačara iz Konjica. Sada predsjednik Federacije ima podršku samo jednog zastupnika u parlamentu - isto toliko je imao i onda kada ga je SDP, da bi izbacila HDZ iz vlasti, predložila na to mjesto. Tada nije smetalo što HSP ima samo jednog zastupnika, a sada smeta. E pa neće moći sa Generalom - malo ste se zahebali
mi nije jasno zasto kliks uporno stavlja slike politicara koji nisu iz SDA tako da izgledaju ili smjesno ili kao lopovi... PS: Bravo za Niksica....
Nermine sa narodom je najgore radit jer nikad ne mozes ugoditi svima, ili onima koji to nece da vide. U svakom slucaju samo nastavi tako jer si najbolji premijer kojeg je FBiH ikada imala.
Koji si ti ublehaš, pa to je nevjerovatno
Tako je druže. Nabavićemo mi te milione. Uvedite akcize na kruh i so. Sa SDP-om u nove pobjede. Premijeru svaka čast.
Svaka čast gospodine Nikšiću. Samo naprijed, mi smo uz Vas.
STA JE BILO SA KURTESOM PREMIJERU???
PU, kud ne glasah za ovaj SDP... Dadoh glas Tihicevim junacima, a vidi sta sad rade. Niksicu imas moju podrsku samo da znas!
Nermin je jedan od rijetkih koji se bore za drzavu a da ne gledaju svoju korist.. Svaka ti cast!!!
Zar Budimir nije više nije u zatvoru, gdje mu je i mjesto! Kako to da neko ko krši ustav i zakon još nije iza rešetaka?
Samo naprijed Niksicu..