Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste li pricali na temu da je ulje 5KM po litru a plata 650 KM
Koga ti podrzavas, trakotore, kosilice, AHAHAHAHAHHA..... Naucite 2 strana jezika, pa pricajte s ljudima, papcine jedne
Eto jedina afera Niksica su traktori, a sta je sa Osmicom, Sebijom, respiratorima, Asimom, ubistvom Dzenana itd itd
Da graniče kojim sličajem sa Ukrajinom sigurno bi kao i Lukašenko poslali svoje trupe u haranje i pljačku. Tu ne treba imati nikakve dileme.
Zašto ne kažeš da te Dodik imenovao za nadzor Ose! 🚜🚜🚜🚜🚜
Ma sta vi citate, bagro nepismena i nekultivisana?!
u sta se dervo uclani
Nevalja ti recenica IZ bilo koje evropske zemlje evo Hrvatska je Evropska zemlja i oni ce vam predloziti po nalogu covica izborni zakon :) jer oni se okrecu ka nama u BiH a ne ka Evropi mi imamo bolje politike tako se cini kada pogledate ponasanje hrvatskog drzavnog vrha Covic im je svima mentor!
Svaki put kad Izetbegovic nesto potpise ide u pravcu kreiranja tri kaste. Pa i u Indiji su to odbacili
Lukašenko i Laktašenko. Kud nas zapade ova mraka?
Satrali za dva dana. Sreču imamo da su Ukrajinci isto ratoborni ko Rusi i što brane svoje domove inače bi Putin razvalio i Eu i pola država kupio ili okupirao.
A Izetbegovic sa Dodikom podrzava Vuchica.
Europarlamentarci nek daju sankcije našem Laktašenku inače je sva priča prosipanja iz šupljeg u prazno, da nema Amerike sad bi Rusi bili kod Berlina, a ovu sitnu buranjiu okolo bi satrali za dv