Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokrite se po ušima magarad jedna, to su vaši koalicioni partneri zajedno sa sdp-om i sbb-om. Vi nemate pravo nikome držati pridike jer ste dio toga, nasramotu generale. Al brzo će izbori akb.
Ne treba dozvoliti da rospije poput Nikolića uzrokuju političke odmazde kao put Izetbegovića u Sandžak kao zvanična posjeta Smrdiji, davanje potpaljivih izjava itd. Sve će to doći na svoje.
Poslije Nikolica u Banju dolazi Gotovina na izlet.
Ma pokopace Nikolic i ovo malo srbije sto je ostalo ili reciklirati otpad cetaljski
Tomislave crni sine ostalo je kosovo bez srpske himne.hahahahahahahahahahahahaha....... Uskoro i Banja luka puse vjetar sa Bosforluka.
Sve ove nelogičnosti i moguće nezakonitosti u Radončićevom školovanju trebala je istražiti SIPA, međutim one su zataškane i prešućene za šta se, navodno, osobno potrudio Goran Zubac, direktor SIPA-e. Zubac je, inače, prije imenovanja svog budućeg šefa Radončića bez ikakvih konkretnih razloga i zasluga u „Avazu“ proglašavan za „Ličnost dana“
budite pravi bosnjaci...........slavite Novu 2013 Godinu u zemlji kao hiljade vasih sunarodnika Srebrenicana!!!!!
Sefere jedini ti nemas dlake na ustima
SRBE NA VRBE SRBE NA VRBE SRBE NA VRBE SRBE NA VRBE
PA IMAJU SPECIJALNE VEZE SA REPUBLIKOM SRPSKOM I STA JE TU CUDNO? NADAM SE DA CE DOCI I U MOSTAR TJ. HZ HERCEG-BOSNU !!!
Usli ste 1914 u Beograd? Po cijoj istoriji? Kitite se tudjim perijem. Sticki.g feathers up your ass doesn't make you a chicken.
generale sfera,divjaka, i sibera uvijek sam odmah iza njih u bojni poredak pod njihovom komandom, e klintone sto zaustavi dudaka i rahmetli alagica sada bi bosanska zastava bila u beogradu na despotovoj kuli ali doci ce i nas dan d nisu ni muslimani u meku usli odmah nego su cekali 10 godina da udju velicanstveno pa tako cemo i mi u beograd usli smo 1817, 1914, u beograd pa uci cemo ponovo a onda nece imati camaca da se prebace preko dunava,
To Sefere! Bravo za tvoju BPS stranku!
Budite bosnjak....slavite Novu Godinu u zemlji....zajedno sa hiljadama Srebrenicana !!!
Sefere, uz tebe smo! Smrt cetnickoj bagri I svakome ko dirne Bosnu!