Komentari (615)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšije a genocidaški narod, žalosno.
@Separatista2 Sto se nas tice ucini nam uslugu i odmah napravi taj historijski potez i nadji neki djikanski portal pa jasi sa svojima
https://youtu.be/W_7j64k-XR4
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
Svi su ista GOVNA ! Ako uskoro ne dođemo pameti, opet ce nas oni poklati ! GOVNA su TO ! Eu i svijet se kao nešto brine za situaciju kod nas, ali zapravo nas samo posmatraju kao sto posmatraju zamorce u labaratorijiama.. I ako opet dođe do sranja kao 90', sve ce biti isto, opet ce stajati i gledati kako nas kolju, a kad mi dođemo do snage da koljemo njih, onda se tek potrude da sranje zaustave..
Pa da se onda polako mirno razdruzujemo?
Prvo mi ne koljemo drugo nemaju zde-pi vise sto su imali i trece hebo to
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
sapunjaju se sapunicom.
Da je bilo iole morala Nikolic nikada nipod kakvim uslovima nebih dosao u Sarajevo ali nasim politicarima zrtve neznace nista,oni sa merakom docekuju cetnicke vojvode u Seheru.....
Public Relations team Kongresa Bošnjaka Svijeta,isto tako treba vrlo precizno identifikovati sve bitnije faktore koji dovode u pitanje BiH i interese Bošnjačog naroda u BiH i iskoristi svaki mogući legalan način da spriječi bilo kakvu štetu na račun Bošnjačkog naroda.
Kongres Bošnjaka Svijeta treba jasno definisati Bošnjačke nacionalne interese. i pozvati sav Bošnjački narod na bojkot medija,usluga,proizvooda i kompanija iz Srbije. Bakir ili bilo koji drugi Bošnjački prestavnik je gotovo nemoćan u ovoj ludačkoj košulji iz Dejtona.
Zapjevajte im narodnu.
Treba referendum na drzavnom nivou za ukidanje RS´a pa onda da vidimo. Ima nas preko 50% da se rijesi ovo sranje za sva vremena. Selam.
Cuj ti njega sto bi to preglasavalo. Zato je na tvoju nesrecu ustav BIH napravljen tako da se na drzavnom nivou ne moze napraviti nijedan referendum niti donijeti nijedna odluka bez da se sloze sva tri naroda. Dva od tri ti ne bi dali taj referendum. Ajmo sad kmeeeeeeeee.
Tvoj komentar je i dokaz sta bi cekalo Srbe i Hrvate kad bi se integrisali u unitarnu drzavu sa vama. samo olaksavas posao u sve vecoj podjeli medju narodima i koraku dalje u totalnom raspadu nakaradne usmrdjene bejha.
Pa hajde ti u Banja Luku na proslavu, ali u Sarajevo nemas potrebe dolaziti. Ti ne priznajes ovu drzavu. Eto ti entitet pa se sepuri, u Sarajevo dolaze samo gospoda.
U Sarajevo dolaze Lideri I Državnici a u BL ide smeće I otpad
Rekao sam RSu da se zahvali Americi sto postoji, '95 BL trebala past, poceli vec bjezat, da nije bilo Amerike nebi bilo ni RSa. Kome ja da se zahvalim?
A kod nas u Sarajevu radite i živite od našeg novca,a komentarišete jako bezobrazno i baš vrijeđate.
Spremite se Bake i u službenu posjetu Nezavisnoj Republici Kosovo na državnom nivo. :)
Moze samo u privatnu jer je niste priznali s obzirom da nw postoji dogovor oko tog pitanja. Hahahhahahahhaha al vas prcamo :) ajmo sad kmeeeeee. Bosnjacki vapaj i ocajnicki vrisak se cuje do neba.
SMRDI MI NA KRAJ BIH!
Sta ocekivat od ober cetnika. Bivsi snajperist sa Trebevica. Al nicija nije do zore gorjela.
Opet kost oko koje cemo lajati i gristi se medjusobno. :o)))) Veselju nikad kraja.
Mamu li vam genocidnu hebem...to je prokleti narod kao i cionisti
DUVAJ GA!
Hajde neka NIKOLIĆ tako posjeti Hrvatsku !!! Ili KOLINDA Srbiju !!! Samo to može kod nas !!!