Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao i obično idu po pamet u Beograd. Nisu sposobni ni jednu odluku donijeti sami. I još jedan dokaz da je revizija opravdana, još uvijek se Beograd petlja gdje mu nije mjesto.
i ovo su dokazi za reviziju, i sad se srbija petlja...moj narode, imamo mi još pameti! sve dokumentovano
Vila Mir, koja ironija.
koja ironija, u vili 'mir'
Sto se zove vila Mir-zar nemaju Sputnjik
kenjam se bahato na srbske basne lidere i njihovu vjeru pagansku. Prskajte petlova krv po facama i gatajte u kašike možda pomogne...
Ooooooooooooooooooooooo vlasi ukleto pleme zatrlo vam se sjeme
karadjordjevo saga i sapunica treci dio treca sreca ocekuje se dolazak rezisera i Covica u zadnji cas kamere su uprte u protagoniste
I onda kazete da se ne petljate u bosnu. A vi malo pa pozovete dodika i ostake vlahe na instrukcije.
Vila MIR,nekako se najezih,ovo mora da nesto znaci.Spremaju nam papicu zajedno sa Bakirom.Budite sigurni u to HDZ, SDA,SDS i SDS srbije,je nekada gospodario nasim zivotima,danas sus to neke druge stranke ali sa istim programom.Zato ih molim da nestampaju programe imamo mi nase stare jos su friski.
Ooooooooooooooooòooo vlaaaaasiiiiiiii jeli vas stid svijeta
ovo je najveci dogaz genocida i agresije odmah idu u srbiju po savjet isto ko 1990 1995 jer su ono to zapoceli u hrvatskoj a zavrsili u bih tj srebrenici,samo sad to vise nije moguce jer bi ih zgazili mi i hrvati a onda siptari crnogorci sto bi vojvodina jedva docekala,pa ja neznam zapitajuli se oni ikad kakav su to narod kad ih sve komsije mrze a bilo je dovoljno da se samo izvinu i kazu da je milosevic pogrijesio jer narod dosad niko nije krivio
Jeli to da raspravljate o odrzanom rederendumu. Ustavni sud ga zabranio bosanski vlasi ga odrzali
Jeli to da raspravljate o odrzanom rederendumu. Ustavni sud ga zabranio bosanski vlasi ga odrzali
U vili gdje je živio te kasnije i uhapšen Slobodan Milošević...
srbi hoce u EU i sad moraju bosanskoga djukca da usute ..cisto vako ili slicno meni covjek iz kragujevca rece
Čitam srpske portale i monstruozno svi ko jedan zatvaraju oči , negiraju Srebrenicu , Markala , Tuzlansku kapiju... zar je moguće dovesti narod u takvo idotsko stanje uma !? Prave neke rekonstrukcije, izmišljaju razne teorije, kao oni su bacili 100 000 granata na Sarajevo ali baš onubna Markele nisu !? Kakav pomračeni um moraš biti da vjeruješ u to ?
Umjesto da se poklope ušima i prave Toše, da se ne poznaju ili svaljuju krivicu na one preko Drine oni i 20 godina poslije zorno pokazuju da je udruženi zločinački pothvat tzv RS i tzv Srbije stajao iza zločina '90tih i da još uvijek postoji.
Samo bilježiti izjave i poteze članova UZP-a. Ova sjedeljka u "Miru" bi u skoroj budućnosti mogla biti predmet nekog novog sudskog predmeta.