Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislite da bi iko od Evropskih zemalja ušao sa Njemačkom zajedno u EU zajednicu da su u Njemačkoj na vlasti radikali koji poriču zločine i agresiju iz prošlosti ???
Djukanovic je u izbornoj kampanji rekao da je otvoreni balkan velika srbija. taj frajer nije glup
Bosna je okupirana i osvojena, samo nam niko to jos nije saopstio, a mi smo dovoljno glupi da to ne kontamo
K moze Bosnom vladat? Bosnom ne mogu vladat domaci politicari da vlada neki stranac. Ovakih budala ko nas rijetko ko ima.
@Emir20 ko kaze da je okupirao stranac? Zapravo jesu stranci ali vrlo bliski stranci, komsije takorekuci
Onaj mamlaz Konjak je neki rekao da će o otvorenom Balkanu kasnije. Riječju, kad odradi legitmni predstavljanje HDZ-u, slijedi Otvoreni Balkan.
Prvo nas puste u Otvoreni Balkan, a onda zamandale vrata i kažu a sada krčkanje u V. Srbiji naredno stoljeće.
jadni placenik. mlad covjek koji se prodao.zalosno.
Otvoreni Balkan = srpski svet = velika srbija ….. sto znaci za Bosnu NIKAD pa ni u snu!
Bosnjo treba da se utopi i postane fini evropejac a ne iranski losi momak.
Potpuno u pravu.
Otvoreni Balkan ce formirati tijelo koje ce voditi poljoprivredu,obrazovanje..i naravno bolju ekonomiju za ovaj prostor.Zeljeznica ce opet krenuti prema Budimpesti. Uhljebi ,seljacke stranke i visak administracije se plase svih promjena da ne izgube talove i primanja. Uglavnom ce Sarajevo postati centar OBalkana.
javio se sampras.i to uvodnicar cenjene sesije.jesu spremeli osrednje prase za uglednog knjizevnika,polikotologa,strucnjaka.zovu ga sampras jel kazu ljudi da mesina pojede celo prase za obrok.ako taj otvoreni balkan gura USA a to se poklapa sa interesima srb i alb +makedonaca pa to je gotova stvar.i ne bih rekao da to rade protiv volje EU koja je pokvarena sa idiotima koji vladaju u francuskoj i nemackoj
otvoreni balkan vise lici na kraljevinu hrvata i srba, ili jos radikalnije na neo veliku srbiju. bosnjaci tu nemaju sta traziti. dakle svaka prica o tome je ponovni pokusaj marginalizacije, ukidanja nacionalnosti, prava na misljenje, vjeroispovjest i integritet kao naroda.
VELIKOSRPSKA HEGEMONJIA BLOKIRA SVE NORMALNE PROCESE U REGIONU NISU SE ODREKLI NI JEDNE IDEJE KOJA POMAŽE USPOSTAVI VELIKE SRBIJE FAŠISTI IZ BEOGRADA NA ČELU SA ALEKSANDROM VUČIĆEM 🤮🤮🤮
Amerikancima je u interesu otvoreni balkan, davanje prevlasti hrvatima, srbima i albancina, za bosnjake tu nema mjesta. Marionetske izdajnicke trojke, dritani i ostali su finansirani americkim novcem.
sta kazu ameri slobodan protok robe, samo nisu jos rekli koje tacno robe...
Otvoreni Balkan može, ali prije toga istinsko pomirenje ..ništa prije toga. Pa sad imate povući prvi svoj potez, a ovu demagogiju na stranu..
Domaća peta kolona je sve uradila da investitori zbog nestabilnosti odu u Srbiju. Sada Srbiji treba tržište i neko ko će im puniti budžet.