Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kusturica, mislim da ce se svi sloziti da je bilo bolje da te stari izdr.kao u saksiju
Hop cup, direktan pogodak u velikosrpski pakas PONOVA!
@OBILIC Prvo: zovem se Spahić Amir. To je muslimansko ime prihvaćeno onda kada su stanovnici Bosne primali Islam. Spahić je prezime koje potiče od titule \"spahija\". Govorim jezikom kojim se govori u Bosni, a to je sada bosanski jezik. Drugo: zašto se toliko u Bosni primao Islam? Kako je poznato, Turci su vladali i Srbijom, i Rumunijom, i Bugarskom, i dijelom Hrvatske, i Crnom Gorom, ali na teritoriji Bosne se najviše primao Islam. Ako su bosanski Muslimani porijeklom Srbi (kao što to Srbi tvrde), zašto Srbi u Srbiji nisu onda primali Islam, nego samo u Bosni. A možda su i u Srbiji primali, ali nakon srpskih ustanaka su pobijeni (a možda i nisu, zavisi ko tumači istoriju). Jedna teorija kaže da su stanovnici Bosne bili bogumili, pa pošto je ta vjera bila slična Islamu, onda su lako prelazili na Islam. Sve u svemu, bilo je to davno i teško je sada ustanoviti pravu istinu. Činjenica je da sada mi postojimo, tu smo i branitćemo se ako nas napadnete. Treće: Gdje su Iliri?
BRAVO ANDREJ. DA BOGDO SVI BOSNJACI EVOLUIRAJU TVOJIM PUTEM A NE UNAZAD:)
Kakav klinac???? Nikolaidis je 74.godiste, sto znaci da je bio punoljetan i fizicki spreman da se bori sa svojim vrsnjacima koji su ginuli braneci Sarajevo. On je branio plazu u Ulcinju!
NEKA ROSPIJE NEK TIPKA SAMA SA SOBOM, VIDIS DA JE TO BLESAVO.
VIDI ILIRA K.URCU SVIRA
hahahahahahahahahahahahahahah....umrijeh od smijeha.........
BRAVO ANDREJ. DA BOGDO SVI SRBI EVOLUIRAJU TVOJIM PUTEM A NE UNAZAD:)
hahahaha, bumbar ce da trazi od Kuste da vrati pare, Crna Gora europska drzava, hahahaha
Ja dezertera. pa bio klinac 92
@ilir ajde majke ti nemoj logiku i bosanca stavljati u istu rečenicu.vidiš kakvu si glupost lupio. da li to znači da su prije dolaska ilira,ovde živjeli medvedi,pa su iliri izvršili genocid i nastanili se tu,i tako je genocid izvršen prije genocida koji spominješ.vama bosnijacima riječ genocid ne izlazi iz usta.da ste 41 mislili o postupcima ne bi vam se 92 desila posljedica.drugim riječima ne čini genocid jer će ti se vratit kad tad. i vama se vratilo samo u manjoj mjeri jer srbi slabo pamte
@ilir Pošto se služiš logikom reci nam kako to da se ti zoveš Spahmir(nerazumljivo arapsko ime),a koristiš se srpskim jezikom?Pretpostavljam da je u pitanju duhovni auto-genocid tvojih predaka i njihova kapitulacija pred otomanskim okupatorom?
@SRB-IN Pošto spominjete istoriju, evo nekih činjenica koje danas svi znaju, a to su: 1. Srbi su doselili na Balkan 2. Prije Srba ovdje su živjeli Iliri 3. Ilira danas više nema ZAKLJUČAK: Srbi su istrijebili Ilire, i to je bio prvi genocid koji su napravili. Ne treba nam istorija, nauka, arheologija - samo logika.
PRIZNAJ DA SI OBIČNA ROSPIJA KOJA GA NIJE PRIMILA VRLO DUGO, VJEROVATNO NIKAD. SVOJU DEPRESIJU MOŽEŠ SLOBODNO ISKALITI OVDJE.
Dragi Mošnjaci ajde priznajte iskreno da bi ovaj seronja,kada ne bi govorio ono što vaše uši žele da čuju,bio ćoro krmak i derpe.E pošto zbori baljezgarije koje vi gutate ko ravaku sluzu,onda ovaj kompleksaš ispade intelektualac,dok je u biti on jedna štetočina plaćenička.Mora da ga je onaj jalijaš o kome piše,tuko i palio mu klempe i čvoke čim bi ga vidio.I eto otuda,uslovljen teškim djetinjstvom,uzroka proliva koji curi iz njega
Ovaj se nije dao babskim pricama kad je mali bio. Postao čovjek i svaka ti čast Andrej.