Tri mjeseca nakon nesreće
1
Nikola Špirić se vratio na posao
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DaBog da da ti se špiroza hemerohidi otegnu
Njegovo je odzvonilo kao i Dodikovo. Dodik i SNSD su dozivjeli debakl na lokalnim izborima u oktobru 2012 godine. Sad izmislja pricu o upumpavanju novca sa Zapada za njegovo rusenje i da se tamo u genocidnoj sprema nekakvo proljece po uzoru na arapsko proljece. Dodik se uzivio da je predsjednik nekakve drzave, da je poznat u svijetu i da je trn u oku Zapadu ko sto je Gadafi bio, pa da ga zele zbog toga srustiti. Niko ziv i ne zna za Dodika, niti je kome interesantan na Zapadu, a njegov dezurni i vjerni pas Spiric konta da ce jos vladati. Uskoro im se blizi kraj, SNSD ide u vjecnu opoziciju, a njihovi placenici na klixu sto provociraju kao sto su SRB-IN, Cro, Ampak, Bosanceros, ostat ce bez para, pa ce mozda onda SDS promovisati hahahahah
I jeli gosp.Špirić uočio nekakve pozitivne promjene i rezultate u radu V.m dok je bio na bolovanju, ako jeste neka ih prezentuje javnosti.