Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dve goleme srpske džukele.
@gooUser1608143933 Jok. Dva opasna lopova.
Za koronu lijeka i ima donekle, za fasizam i chetnistvo ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nenad Stevandic ratni zlocinac i kriminalac. Zelim mu duge dane na respiratoru i da se sjeti nevinih zrtava iz Kotor Varosi.
Ja dobrog dana, jedan krepo, ovoj dvojici malo fali
Po izgledu rekao bih da Spiricu vec odavno cetrestinja viri iz dzepa a ovaj drugi nadoce u voznji brzo bi mogli kod Mice Micica i Radeljasa na druzenje
Znaju oni sta im mislimo tako da bilo kakav drugi komentar je suvisan.
I evo primjera multi kulti muslimana u komentarima. Svi do jednog žele im zlo. Niste vi dzaba 90-ih doživjeli armagedon. I opet će biti isto, jer ste puni zla, mržnje, prema svakome. I opet će Bog udariti na vas upamtite to.
Ih da ih hoce i pokosit, svijet bi bio ljepse mjesto!
Ja,i?
ja jest ih krenulo.masanlah..
Ja Ne vjerujem ni da im je vodza imao a oni su sumljivi, vidjet ćemo dalje stanje
Joj dana, Radeljaš, pa sad ako bog da i ova dvojica.
Masala
Ma ko ih hebe..evo plačem ko kiša...kmeeee,kmeee
Tip 1 je moj favorit .
jedva cekam dzenaza da im se klanja
Krkajte samo beli lukac,malo vitamina i sve ok. Stavite ikonu pod jastuk(od Laktašenka)..sta vam može ova hebena korona.xexexe Bice nam dosadno bez vas Bajinih poltrona..
Zove vas radeljaš na sijelo...