Komentari (339)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Definitivno normalan čovjek nema šta da traži u ovoj zemlji.
treba bježati definitivno!
http://www.e-novine.com/files.php?file=photo/srbija/licnosti/poplasen_nikola/Nikola_Poplasen_01_t_961780770.jpg ...sta reci,koju posluku porati...kome???
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ovaj centik/coban sramota
Šta ćeš kada im je on najpismeniji, sve ostalo nepismeno:)))))))))))))))))
...prava cetnicka faca,isti Kacavenda... http://news.bbc.co.uk/olmedia/290000/images/_291135_poplasen_100.jpg
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
TREBA GA SUNNETITI
Znaci BUKVALNO imamo "bivse" cetnike na rukovodecim funkcijama? Znaci koji smo mi kretenski narod to nije normalno. Majke mi dodje mi da postanem vehabija iz inata :D
Ovo isto kao u bivsoj Jugi same vojvode i cetnici u vrhu. Sta cekate vise hajmo Bosnje na ulice obruc vam se steze... PROBUDITE SE.......
A SAD SPEKTAKL: I Vojvoda Šešelj krenuo u crkvu u tradicionalnoj srpskoj narodnoj nošnji ! Pomoćnik vojvode Poplašena OGNJEN TADIĆ je sad član SDSa i glavni koalicioni partner POPLAŠENOG BAKIRA I.
http://www.srpskadijaspora.info/vest.asp?id=2800
http://www.vreme.com/cms/view.php?id=456234
I ŠPIRIĆA U AGENCIJU ZA VISOKO OBRAZOVANJE ZA SARADNIKA NA TEMZU: Kako dograditi opremu automobila A7 kad se uplati 90 000 a ista se ne isporuči.
http://slobodanvaskovic.blogspot.ba/2015/04/otkud-spiricu-audi-a7-od-197000-km.html
KAMA I AUTOMAT: Tradicionalna narodna nošnja koju su Srbi u XIX vijeku nosili u svečanim prilikama – na svadbama, vašarima i pri odlascima u crkvu. NE znam baš da je automat bio dio tradicionalne srpske narodne nošnje u devetnaestom vijeku, al KAMA jest. Pogotovo kad se išlo u crkvu PRIJE KLANJA ! U svakom slučaju svoj automat i kamu Poplašen treba da pokloni za muzejsku zbirku tradicionalne srpske nošnje u etnografskom odjelu Agencije za visoko obrazovanje BiH.
REFORMSKA AKGENDA JE BAŠ DALEKO ODMAKLA ! SVE čestitke premijeru ZVIZDIĆU.
Sta kaze, stara srpska nosnja, sa kalasom iz 19. vijeka.
Bradata spodoba zivotinjskog pogleda... oprostite mi zivotinje.
Vojvoda dr Šešelj konsultant ! SDA možel se čestitat na ovako uspješnoj REFORMSKOJ AGENDI ?
Bakir je probusen kurton..
E j*bo mater, gdje ja zivim: sto zbog sadrzaja vijesti, sto zbog ovih idiotskih komentara...
AMA DAJTE DA ZAPALIMO OBA DOMA NARODA I SVE DELEGATE LJUDIIIIIIIIIIII
Da nam Bog pomogne a kakvi smo vise ni u tu opciju nevjerujem!
........gdje god sta ima
ako imaju imalo morala svi drugi u upravnom odboru bi trebali dati ostavku. Ali bošnjak i nacionalni ponos ... e moj Bože