Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarnost BiH, dobro došli u tamni vilajet Evrope, zemlju nepotizma, fasizma, sovinizma, siromaštva, zagadjenosti, korupcije, nepotizma, unistenog zdravstva, skolstva itd itd
@inspekt I? Mislis da će otići? Ne, jer kod nas nema odgovornosti. Bilo kakva svinja se zakači za fotelju i ne pušta
Brukamo se
Hvala Bogu pa se može dobiti radna dozvola u Njemačkoj da sirotinja ne mora vise da gleda i trpi ovo sve ..
KAKO BA SMANJITI? ILI PRESTATI RADITI? Pa oni su u kreditima do sredista zemlje, ubijace se ako treba, samo smanjenje ih vodi u propast, a prestanak rada u smrt i samoubistvo. ROBOVI KOJI CE SE KO GLADIATORI BORIT, JER AKO ZRNO POPUSRE DOCE DJAVO PO SVOJE!
Pff kao da i ostalo rade išta pametno
Ma na sceni je PRESLAGIVANJE u cilju potpune POLITIČKE kontrole VSTV !!! Neki su POTROŠENI, neki su se ODMETNULI, neki SPAVAJU, neki se KOLEBAJU !!! E nema toga više !!! Sad će svi pod KONTROLU KOALICIONE VLASTI !!!
Cuj u zanzibar ee jes sirotinja cc
dok ovi izglasavaju nekakva nepovjerenja, Tegeltija uziva na Zanzibaru i boli ga Q za sve... pravo ste ga nasekirali, i njega a i sefa mu Dodicka
ostavka....
Parlamentarci, poznajetel osječaj zove se sramota.
A vi mu i zube platili. Još ga pd palmama pratite umjesto da ga hapsite.
I sta,sad, ništa...hvala Bogu pa zbog masovnog iseljavanja u BiH ostaje sve manje postenih ljudi...