Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
99.000 HEKTARA POLJ. ZEM. NIJE ODUZETO, NEGO VRAĆENO A VRATIĆEMO I ŠUME
Samo im ostaviti oko sljivika da kolo igraju.
na tih 99.000 hektara gdje BiH ima nadleznost dovesti migrante iz Pakistana i Irana.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
U mom selu su se stalno ljudi svađali oko metra međe,čak je dolazilo do situacija kada brat brata napadne, sada u tom selu ne živi niko svi su odselili, zemlja je ostala.
Kako je glavonja Dodo mogao staviti veto na odluku o tužbi o moru.Sve je državno,more,šume,rijeke,polja.Stoka iz RS ne može da se pomiri s tim.
Srpska demagogija je dno dna ... lazu sami sebe i sve oko sebe ...
99% ovih komentatora niti zna, niti želi, a izgleda niti može od blokade mržnjom, da nešto suvislo-normalno komentariše bilo šta.
Dodiku i Cvujanovicki je ovaj tekst previse komplikovan. Ne mogu oni to da shvate. Ne moze ni Tegeltija.
Bit ce i more nase polahko samo polahko.
Hvala Dodiku što je prenjeo nadležnost u oblasti poljoprivrede na državni nivo, formirao sve institucije, donjeo zakone i usvojio budžete kako bi nesmetano radili uposlenici u njima, te obezbjedio kvalitetne kadrove iz RS-a da rukovode tim institucijama! Sasvim dovoljno da Ustavni sud donese konačnu odluku i za poljoprivredno zemljište!
@vjernik ... "preNjeo i doNjeo" eee konju nepismeni
Glupsoni ba..Zna se svaka drzava posjeduje zemlje a ne neki entiteti.. A ko nekonta i nepismen i misli da je naprimjer rs drzava taj misli i da je Bayern drzava..
Ovo je znači ista ubleha kao što je igra oko "Republike". BiH JE po državnom uređenju REPUBLIKA. Dodavanje te riječi u službeni naziv, ili nedodavanje, je apsolutno nevažna tema, čista stvar ukusa. Ali narod je glup pa ga možete varati ovakvim banalnim spinovima...
Kako klix Nikad ne nađe nekog eksperta koji nije Bosnjak, Bice u BiH samo Bosnjaci eksperti ....bas cudno
@Ero79 Zato što se bavimo naukom a ne mitologijom.
@Ero79 Pa zato sto imamo experte, i zamisli kako su glupi pa su se skolovali tolike godine umjesto da odu u Siroki pa kupe sebi 17 fakulteta...vidis da nisu normalni cim se skoluju po 10-12 god! Inace u kamenjaru su svi experti svi imaju par fakulteta a sve za par dana zavrse...ili dobije pocasne doktorate, pa zato i jesu eksperti za pljacke, ratove i zlodjela
Jednom če se javiti hrabar čovjek pa srbohrvate proglasiti okupatorima i tako, čemo završiti ovaj cirkus milom ili silom
Hvala Dodiku što je prenjeo nadležnost u oblasti poljoprivrede na državni nivo, formirao sve institucije, donjeo zakone i usvojio budzete kako bi nesmetano radili uposlenici u njima, te obezbjedio kvalitetne kadrove iz RS-a da rukovode tim institucijama! Sasvim dovoljno da Ustavni sud donese konačnu odluku i za poljoprivredno zemljište!
Nista, Vuline, od bosanske parcele. Drz' ti ono malo 'haluge' oko Avale. Dosta je sto poklonismo Milu ovakvu Sutorinu, prezalit' ne mogu :(
Što se prije Dodik sve sa svojim lizoguzama pomiri s činjenicama da mu ni Vučić ni Hanke sve skupa s Kusturicom ne mogu pomoći a da Putina zaboli dupe za Rsom i Srbijom jer mu je odnos sa Turskom trenutno najbitniji bolje će biti za sve... Rs mora sve prepustiti RBIH na kraju i prestati da postoji kao i ova nakaradna pedracija i jedino što treba ostati je centralizirana RBiH koja će kao takva ući u NATO i EU... I onda će djeca možda prestati bježati odavde.
Odaklen sad srbija drvo da dobije..
neum pripada hrvatskoj dalmaciji, sve ostalo je glupost.
Pripada Dubrovniku koji ga je dao Bosni da bi se zastitio od invazija