Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Prozorcani. Jos je davno Tito rekao: “Prozor ne smije pasti”
@GoriKufer boj se ovna - boj se g.... --- jednom se zivi ---- udri brigu na veselje, ne moze nam kurona nista
@GoriKufer obrnuto,Prozor nocas mora pasti 😀
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Corona na aparatima 😂
Zar ovo nisu PROZORAŠI?
ovo ko u sumadiji!?casne igraju kolo ko da su iz srbije..vidi smo da smo isti narod...
Ovakvi običaji, s' vjerskim povodom, su sujetni i sebični!
Ovi da dođu u moj Grad, čeljad bi rekla: ko je zvo ove Šumadince??
A bilo je i preko nekoliko Mostaraka.
briga me za politicare ...lijepo je vidjet naord da uziva ..ovo je Bosna i hercegovina a ne Dragan Covic ...Bakir ...Dodik i njima slicni...narode uzivaj dok mozes ...
Sto ga casna plete sitno..😜
U ovom trenutku svako ko izadje na ovakva okupljanja izlazi na vlastitu odgovornost. Vjerujem da je vecina toga svjesna. Ko hoce virus klonice se mase, ko nece pazice se.
Ovo je prst u oko kriznom stabu :D
Stotine Prozoraka na slavlju poslije mise, zaigralo se i kolo ---- "Prozoraka" jesu li to oni porijeklom iz Prozor Rake (Prozor Rupe) ili je to najnoviji ´rvatski pravopis Prozorcan=Prozorak iz Prozor Rake. Inace Raka je RUPA tako da i nisu nista fulali i jesu iz Prozor Rupe
Neka ih velecasni i lijeci onda, kada se suoče sa posljedicama
Sve hapsit..
Dajte i slike sa SDA mitinga Klix.. nemojte vodu samo na jedan mlin
Prozoraka???!!!!
UZP ne mari ni za šta. Oni se nisu makli iz turskog vakta i uskoka. Dolae vladaju lokalni šerifi kojima su zakon i zdrav razum nepoznat pojam. To je, kao što rekoh, narod iz srednjeg vijeka. U lockdown odmah!!!