Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marko201, pusti se mahalskih prica i vodi se cinjenicama. Covjek je ranjen i ima svako pravo traziti odstetu. Ovdje se prica o kandidaturi za nacelnika, ja licno imam situaciju kad me sadasnji nacelnik opstine nije htio primiti ni na razgovor koji bi mozda traj\'o 5 minuta. Jel to za moj glas koji sam mu tad povjerio? Kroz kancelariju Lozancica je proslo od Muje do Sulje i nikoga covjek nije vratio, iz licnog iskustva pricam. Ako nije pomog\'o nije sigurno ni odmog\'o. Meni je zao sto ljudi ponavljaju iste greske, nama treba promjena a svi znamo ko\' je sta i koliko je uradio za Kakanj, ko\' je hranio beskucnike i kojoj i cijoj djeci su se djelili paketici svake godine- SVIMA ISTO I JEDNAKO! Ja sam otac dvoje djece i zbog njih svoj glas dajem gosp. Lozancicu, BRAVO LEGENDO!
Meni se ne svida jedino što je ispred hdz a covjek je ko hljeb, ja bi volio da pobijedi na izborima . Imas moj glas i glasove moje porodice
GLAS ZA LOZANČIĆA JE GLAS ZA SVE GRAĐANE OPŠTINE KAKANJ! JEDINI KOJI JE MARIO ZA SVOJU OPŠTINU, ZA OBIČNOG ČOVJEKA I KADA JE BIO PRI SAMOM VRHU, JEDINI KOJI NIJE GLEDAO KO SE KAKO ZOVE DA BI PRUŽO POMOĆ.SVAKA TI ČAST LJUDINO, IMAŠ GLASOVE SVOJIH SUGRAĐANA BUDI SIGURAN!!!
sto se tice kaknja i nije bilo nekih sukoba medju bosnjacima i bosanskim katolicima,ja se slazem da lozancic bude nacelnik opcine kakanj
Marko201, jadnija je tvoja gramatika, kao da nisi vidio ni 2 razreda osnovne škole. Niko nije lažni - pogledaj mu hod. On smije izaći iz Bosne, može npr. u Hercegovinu. Znači, opet se vraćamo na 2 razreda osnovne (ne poznavanje georafije, država je BiH, ako si mislio na tu državu). Nismo otamo brutalno očišćeni, nego humano preseljeni. Neki se nismo složili s tim, pa se vratili. Epitet onih koji su nas natjerali donekle stoji, za neke. @, ti očito znaš bolje kako \'ko živi od nas osobno, u Kaknju?
Tebi za informaciju, hrvati su sami otisli, niko ih nije otjer\'o. A ovi koji su ostali, bolje zive od bosnjaka...
Hrvati su brutalno etnički očišćeni iz ove općine, od strane islamofašista.
Hoce li u Hrvatsku na more?
jadnog li mi kandidata nesmi izac iz bosne. hrvatska raspisala potjernicu za laznim invalidom