Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo kod nas mogu proci ovakve prave, kradje i ovakav cirkus! Da cokoladu ukradem iz prodavnice na meni bi primjer pravili i policajci i tuzilastvo! Sipa bi se ukljucila! Fuj!
Jel moguce da niko jos nije u zatvoru???
Lazu ovi.Zasto nisu prenijeli vijest da bolnice traze reapiratore ili da Kinezi hoce tužiti Bosnu zbog štete.Ali znaju da su napravili političku hajku pa klix kao najodgovorniji to ne objavljuje
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sad treba pitati Solaka i Fadila zašto su napravili takav tender. Zašto su kupili respiratore od firme koja se bavi malinama? Ili su potpuno nesposobni i glupi, ili su to uradili da bi pogodovali Fikretu i ko zna kome sve ne ko stoji i tog naivnoga vojnika svoje partije.
@Zanovjetalo ti pametniji od tuzilastva j suda.Treba pitati zasto Jelka kao hrvatica nije odgovarala?
@Zivjela Bosna Da se razumijemo, Jelka i HDZ lopovi kradu jednako, ali pare od respiratora su otišle SDA kadrovima i/ili SDA za izbore. Ne treba svoj kriminal pravdati tuđim. To je isto kao kad kažu da su u ratu bili svi krivi jednako. A vrlo dobro znaš da nisu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ko će u zatvor?
Sad kad su vidjeli da im ovo moze proci jos vise ce krasti i smijati nam se u pozadini
Njima nitko nista ne moze. 'narod' samo bleji, mnogima je super koji su na drzavnim jaslama pa se ne protive svemu ovome jer njima odgovara. Ostatak nema niti vremena da protestuje jer radi kod privatnika 12 h dnevno, 6 dana u sedmici.
Ma nemamo mi firmi za to a to sto neki ne podnose sto se dokazalo da raspiratori ipak valjaju nek im je na cast sto opstruiraju nauštrb bolesnih ljudi
Ovo je dokaz da ljudi iz ove branše su nesposobni ili ih nema u Bosni.Zato nije ni čudo što je respiratore uvezo Fikret a ne neka "ovlaštena"firma.
Ukrades milion pregovaras,ukrades stoju ides u tvorZa
Sram vas bilo izrodi bosanski!!! Ova afera mora imati epilog na Kuli, u novom zatvoru ili jos bolje, u Zenici!!! Osuditi za pokusaj ubistva s predumišljajem a u cilju ostvarenja dobiti!!! Fukare balijske!!
Servisiraće strućnjaci sa papirima iz štamparija Široki Travnik Brćko itd al u kurcu ti papiri će se obiti o glavu glupim bosancima a koje preferiraju SDA SBB ASDA licemjeri.
cijena jednog ovakvog u kini je 17 000 dolara
Ko je od aktera lopovluka u zatvoru i zašto niko?
narode glupi,,,trazilite gledajte,,pa opet iste izaberite pa opet gledajte
BITNO JE DA SE LOVA UZELA!!! HHAHAHAHAHA!!!!!! MAFIJA BOSNJACKA!!!! (SDA)!!! PATRIOTI !!! DODUŠE LAŽNI !!!! HAHAHHAHHAHA!!!!!!!!
Ako respiratori valjaju, hoce li odgovarati oni koji su tvrdili drugacije? Neovisno o procesu nabavke, kojeg treba ispitati. Jel ce i mediji tipa klix i face odgovarati za ugrozavanje stanovnistva i sirenje dezinformacija, ponavljam ukoliko se ispostavi da su ipak stacionarni i invazivni. Kako to tvrdi specijalista i sudski vjestak iz Zagreba?
Ko ce alfu romeo servisirat
Hoce li ko odgovarati za ovu lakrdiju?