Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravosuđe nikad luđe,advokati će kožu odrati !
Odluka Ustavnog suda je pravedna, nakon 12 godina i miliona koje su uzeli notari vrijeme je da se ukine taj njihov monopol.
Najžalije mi je od svega notarke Vesne Softić...kako li će sad ona izmoć...
Jao suplje price. Cuj advokati protiv monopola, a advokati imaju monopol a i tarife koje su i vece od notara. Pazite sta sam rekao, na kraju ce samo gradjani visestruko vise placat istu uslugu.
@kokolomoj čuj tarife veće od notarskih hahahahaha, što lažeš, magare jedno? notari oderaše. kad budeš digao hipotekarni kredit na 30 godina radi kupovine stana, vidjet ćeš kol'ko ćete notar samo koštati.
Hvala Bogu. Takav monopol.kakav su uzivali Notari je cisti bezobrazluk. Nije mi jasno kako su advokati i do sada dopustili takvo sto. Prica o pravnoj sigurnosti je supljak, vecina notara ne zna razliku između pidataka starog i novog premjera ili razliku između stvarnih ili faktickih prava. Nonsens.