Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IZDAJEM DVOSOBAN STAN I DRZAVNE TAJNE, POVOLJNO!!!
Kako bolan Tihi lazes narodu u oci. Jer tvoj kolega Kalabic ,poslije izjave Ahmetovica izjavljuje da ste se dogovorili . Zasto onda svi telefonima traze l telefonsko odobrenje od tvog jarana Dode saglasnost.( Podsjeca na Karadzicevo vrijeme za razna odobrenja od Milosevica. Izdajniku Tihom treba pod hitno zabraniti posjetu mezarju (jer je to haram)na Kovacima i ostalim mezarjima pa nek ide na groblja sa +nek se tamo pokloni. SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU..
Ma ovo životinjsko govno od Tihića treba izbaciti na izborima pa neka se sa čačom u grobu dogovara. Dosta je više i od njega kud ga Alija predloži stoku klempavu samo radi za svoj interes iskompleksirani idiot. On da se dovuče da bude član predsjedništva jao koliko je iskompleksiran,a liči pa nema čak ni uporedbe sa nekim od životinja. Upropasti narod i našu BiH zajedno sa ronhilom zbog svojih interesa dvonoška stoka.
Necete imati s cime trgovati od iducih izbora,Fahro i Bakir ce Vas srusit!!!!
naravno da nije. časna pionirska!!!
Ne nego su vam dali na Tihiceve lijepe oci... Vi ste se davno izblamirali i nadam se da ce te racun dobiti na sledecim izborima....
Bosnjacki narod vise stradava od vlasti koja ga obmanjuje nego od onih koji su mu neskriveno cinili zlo. Korumpiranom politikom u svim oblastima i zaposljavanjem nepismenih a podobnih kadrova i trajnim gubitkom i odlaskom iz BiH onih koji su se posteno skolovali doveli su u pitanje opstanak ove drzave. Politika je umjetnost sprijecavanja ljudi da sudjeluju u onome sto ih se tice, to je njihov moto, tako defektolog moze biti ministar sigurnosti, prijeratni piljari i elektricari tajkuni, frizerke sefice Odjeka za upravno rjesavanje itd itd itd. Nije sto su nasi vlastodrsci, ali bolji cirkusanti ne postoje !
ES DE AA DEMOKRATIJA da pocnem sa ovim sta reci osim da je sda najvece sranje bosne mamicu im svima
sto ba lazu bez potrebe, politika jeste trgovina i dobra trgovina je onda dobra politika.
Ne glasajte za izdajice, ma sta radili.
Sto im ga Tihi pristavi!! Cim su imenovali Ahmetovica promijeno plocu. Tako je majstore, nek si i ti poceo malo ici djonom :)))
Mars stoko izdajnicka
pipo,sisaj ga...
Pa normalno nego da će SDA dati SNSD-u mijesto direktora Regulatorne agencije jer tako će uspijeti da ugaše i ovo malo slobodnoga medija i informisanja što ga ima na FTV a pogotovo u emisiji 60 minuta. SDA je uvijek bila dvolična.
Jaooo poštenja i obraza, ma ne kakite više dosta nam je vaše šuplje priče, pa ista SDA je spasila SDS od političkoga gašenja pa evo sada spašava i Dodika. A takvi su isti i ovi iz Stranke ZA BiH a tek ovi Radončićevi e oni će tek biti rekorderi šuoljaka.