Komentari (246)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
navrsava se 26 godina otkad su u Sarajevu, na Vrbanja mostu, ubijeni Boško Brkić i Admira Ismić - sarajevski Romeo i Julija. Priča o njihovoj ljubavi, obišla je svijet. Sve snove i sve nade ugasili su hici ispaljeni sa "Stelexa". Njihove ubice, pripadnici "Ševa", Nedžad Herenda i Dragan Šošić do danas nisu odgovarali za ovaj zločin.
Prema posljednjim informacijama, Herenda zivi u Holandiji i niko od aktuelne vlasti nece da trazi njegovo izrucenje. Dragan Sosic je danas sef Odeljenja za bezbednost u Centralnoj banci BiH
SelmoBugojno Ma gdje bi to naši dobri Bošnjani uradili, ma jok. Ima takvih više primjera, najpoznatiji je slučaj Markale.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ubijeni su od strane paravojne formacije armije RBIH, tkz "Ševa",za ovo se sumnjiči Nedžad Herenda koji do dan danas nije odgovarao,još je u bjekstvu.
ševe
Da li neko gledao neki dokumentarac gdje je pojasnjeno radi cega su oni rizikovali i isli na srpsku stranu, a ne obratili se npr UN da ih izvede iz zemlje daleko i od jedne i od druge strane? Osim rizicnog prelaska nisu mogli znati sta ih ceka na srpskoj strani i sta bi bilo sa Admirom u rukama srpskih vojnika.
Skaka: Treba podici spomenik Romeu i Juliji
Ima li i jedan covjek koji je strado, da Srbi to ne osporavaju? Mislim da su oni i Sj..Koreanci u rangu po zabludama. Kaze cuveni akademik Jovan Deretic da je Isus bio Srbin, tu razum gubi svaki smisao.
........nisu imali istoga Boga, al' imali su jedno drugo i san o bjegu iz svega toga", kažu stihovi pjesme Zabranjenog pušenja posvećene Bošku i Admiri_________Valjda je jedan Bog.
ove posrbice sve znaju kad je ko šta radio, nema teme da oni ne znaju nešto. bolesni , genocidni mitomani koji pokušavaju da se operu , ali džaba, krv ostaje na njihovim rukama.
Alija je procesuirao one koji su presli granicu zakona hapsenjem Cace i drugih. Ponosni smo zbog toga na naseg rahmetli predsjednika. U uslovima okruzenja uspio je sacuvati multietnicnost a Srbe je iz Sarajeva protjerao Krajisnik i SDS. Jos cujem poziv Srrbima da ne slusaju SDS i da ne odlaze sa Ilidze, Grbavice, Vogosce,...
Vidi ovih četničkih botova kako pokusavaju mijenhati istinu o agresiji koju su napravili na BiH. Vrijedno ispunjavaju zadatke koje im je postavio SANU 2. Sustina je da dovode u pitanje sve vrijednosti Oslobodilacko odbrambenog rata kako bi relativizirali sve svoje zlocine.
Pravi Romeo i Julija su bili Kapetan Hajro i Radenka! 💚❤️💚❤️
https://www.glassrpske.com/drustvo/vijesti/Seve-ubile-sarajevske-Romea-i-Juliju/lat/261787.html
"Istraga o ubistvu Admire i Boška nikada nije vođena i njihov ubica nikada nije otkriven" Jos ce puno vode proteci Miljackom dok vi ne postanete novinari. Ostacete uvijek Bakirova podguzna piskarala.
@DrynskiLed U Banjaluci I okolini gdje metak nije opaljen,osim u potiljak nekog nesretnog Bosnjaka ili Hrvata,minirani sakralni objekti,pravi konc-logori u nazi stilu,masovne grobnice na kucnom pragu.Govore sve o proslom ratu,o Vama i o Nama.Sarajevo je tri godine rata bilo direktna prva linija,gdje su ljudi ginuli na obje strane.Slava im,Alija je za vas sinonim za demokraciju.
Vala ste mi se popeli na vrh p... sa ovo dvoje
Bosko ,Romeo huh?Ej moje glupe jugobalije ,gadao bi on sa Trebevica djecu sa snajperom,neka su Ih cetnici ubili...
kratko, jasno Veleizdajnici!