Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu se docerali ,klimoglavi poslusnici tudih interesa.
Dragi Sarajevo-x.com team... ponovo da vam se obratim sa molbom. Ja sam vas mozda doveo na ideju da je nesto cudno na izvjestaju izetbegovica. Sada ste bog`me vi, kao najposjeceni bh internet portal, na redu da otkrijete detalje ovog moguceg dokaza, bezobrazluka prema nasem narodu. Ako bi se dokazalo da bakir laze svoj narod, njegov promocijonalni slogan \"narod zna\" dobio bi izuzetno ironicnu novu interpretaciju. Danas sam poslao mail u njemacki bundeskanzleramt i molio o ovjerenju ili dementu o posjeti izetbegovica...ako ste zainteresovani na odgovoru posaljite mi e-mail vase redaktera. Ja bi mu poljedio odgovor bundeskanzleramt-a. Vi ste na redu!!! Seno
Jel to Merkelovica dolazi u Bu.gojno na ustavne razgovore. Jel to O.ks zastupnik investicija? Jel to Merkelovicu sramota drustva pa mediji sute? A kako je tek nas sramota.
Otisli bolan na baustelu, malo na crno radit. Pa oni i jesu samo za gradjevine... Ustvari, ko je ovaj Bakir, ima li on sta znacajno da je napravio u zivotu, osim sto mu je babo pribavio drzavu da vlada?
Smijesno je i naivno pomisliti da je Merkelova tracila svoje vrijeme na ovu dvojicu pacenika. Prije ce biti da je to bilo na nekoj kafe pauzi ili rucak pauzi, kad su je ova dvojica presrela negde u nekoj kantini.
Svi su zaunteresovani za boljitak BiH,samo nasi politicari nisu......
Ma brisi ,brisi moje komentare pojeo vise g.ovana nego meda.
Stvarno ni jedan Njemački medij ne spominje ovu posjetu. I oni pričaju o stranim ulaganjima iz Njemačke!? Koji je to primitivizam... Tipične SDA laži!!!
jest pucaju od spremnosti niti jedan jedini njemacki medij nije dao ni naslutit nista slicno svasta nesto mi je sumnjivo
kako pazi na privatni racun bil tako bilo i da je drzavni, ha , malo morgen
Ma lazu da su bili sa Angelom Merkel ona je danas bila u Reutlingen-u u fabrici masina a poslije podne je imala termin u Berlinu sa ministrom financija Njemacke. Tako da nigdje ne pise nista o ovim nasim prevarantima. Mozda oni ne znaju kako izgleda Angela Merkel ili ima dubel svoj.
Potvrdjujem sumnje SanyoKN-a i huM-a; pored moje potraznje na internet stranicama i visejezicnim sposobnostima, nisam nasao ni jednu vijest ili jedan clanak o sastanku, konferenciji ili nesto slicno, sto dokazuje dialogsku vezu izmedju Tihica/Izetbegovica i Angela Merkel. Ali, 3. Oktobra se dokazalo da: Narod Zna! ^^
ovo konkurise za vic godine.
nije mi jasno u kom svojstvu je ovaj karikaturalni trojac otisao tamo ??? svasta
pitanje je gdje li su uopće bili, znaju oni i slagati