Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nijedan parlamentarac nije kaznjen zbog bilo čega ..
Drzava nacionalista po mjeri lopova i kriminalaca koji su je ovakvu potpisali u dejtonu.
Znacenje rijeci uhljeb; Radi sta hoce-nikome ne odgovara Krade koliko hoce-nitko ga ne provjerava Plata mu je koliko hoce-nitko nepita Dolazi na sjednice ako hoce-nitko ne provjerava Laze koliko hoce-nitko nesmije da sumnja
Dodikov politički hor bio bi izgleda jedino zadovoljan kada bi bošnjački čelnici javno poručili i obećali da u slučaju agresije neće braniti ni državu ni narod
govna sama sebi ne smrde
Trebalo bi ponešto da uradi i tužiteljstvo po službenoj dužnost kada je u pitanju ratnohuškačka retorika kojom se služe pojedini politički funkcionerei i zastupnici.
@Oskarevac za nisi primjetio tko radi za tuziteljstvu?U tuziteljstvu rade ljudi koji pripadaju nekim politickim partijama.Tuziteljstvo nije niti ce biti ikada neovisno bas zbog toga.Interesi partija i njihov zakon je na prvom mjestu.Same pozicije u tuzilastvu su ovisne od volje politickih partija.Oni biraju poslusne, a ne marljive.To se zove partijska demokratija, ne demokratija za narod.Tako nam je predstavljaju, a mi im vjerujemo.
Ja sam za prinzip kolko uspjesno radis tolko dobijes. Fer bi bilo kad bi Plata politicara i drzavnih sluzbenika bila vezana za prosjecnu platu,tipa nesmije biti veca od 2 prosjecne plate minus postotaka nezaposlenosti i ako zelis bolju platu bujrum radi na tomeda i ostali imaju bolju, ostatak nek se ili vrati ljudima ili ulozi u infrastrukturu!!! Hocel se koja stranka naci da to uvede ili bar neki drugi vid politickog udruzenja da to progura?
@katana88 da se narod pita tako bi trebalo biti.Narod se nista ne pita i ne moze da odlucuje.Kad se zakonski nesto odluci, to vazi za sve parlamentarce.Svi bi trebali znati da ti isti donose zakone. Da li si ikada dozivio da parlamentarci sjeku sami sebi grane na kojima sjede?Nisi, nit ces dozivjeti.I ono najmanje dijete bi trebao znati zasto je tako. Razlika je u tome da malo dijete ne moze izaci na izbore, odrasli se ponasaju kao mala djeca.
nije al se zato narod kaznjava ja nedodzem na poso belaj odma po dzepu
Za to ste usoatlom i glasali, zar ne ? Mislim da je jedino realno da obzirom na male plate u skladu sa učincima pralmetarci uvedu visoki bonusi na kraju godine. PA ako nije vrijeđao, lajao i redovano nedolazio ili izlazio sa sjednice NEMA ZA KAZNU 20 000 KM nagrade na kraju godine ! NARODE RAZMISLI, ako si ih već nagradio na izborima ŠTA FALI IH NAGRADITI OPET !! Jer ako je njima bolje, pa valda će i vama bit ! JEDNOG LIJEPOG DANA ( kad umrete) :(
nisam ni procito al sjecate se scene s mitraljezom ratatattatat banditen
Pa ima li u tom parlamentu i jedan drugi ugao da slikate, uvijek jedne te iste spobode, popustite malo, prodjite se vise tih rugoba i prepadanja naroda horor slikama.
A ko da ih kazni, kad su oni sami sebi svrha (i to odavno) ? Mogu ih jedino kazniti tako što će im promjeniti password za free Wi-Fi u sali.
Tko im je dao tu moc?biraci.Zasto se cuditi kad nam prodaju maglu?Biraci se moraju pogledati u ogledalo i zapitati:zasto biramo nesposobne ljude na vlast,i oni nas mjesecno iscrpljaju.Pocnimo od samog sebe da razmisljamo i da sebe ocjenjujemo. Sve sto smo dobili je nase licno ogledalo.U narodi imamo tosta uhljeba, koji imaju koristi od ovakve vlasti.Takvi ih brane i pobjedjuju zbog nase nemarnosti, ne znanja i pasivnosti.Krivi smo sami.Dobili smo ono sto smo birali.
Dok drzava propada, kleptomani na vlasti se sve vise bogate.
Sve ove likove na slici narod je izabrao, birao i zaokruzivao...i sad vam ne valjaju ?? Ako ne valjaju, zasto ste glasali za njih ?? Poslije je...nja nema kajanja, zato suti i pusi..
Kad bi se kaznjavali za sve ovo onda njih 3/4 nebi smjelo ni primirisati tu posranicku klupu na kojoj sjede od Dudukova dupelisca Klosarca preko kornjace Majkicke pa na dalje
Ali zato Zmaja od Šipova kazne svaki put kad kaže nešto na TV.....
Koliko je raje na birou, a koliko ih radi za 500 maraka... I opet svi sute, trpe... I treba nam ovako. Nek pisaju po nama!