Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav narod takva i vlast
oni se boje jedni drugih,šta vam je samo sirotinja leži za sitna djela a pravi kriminalci,ubice,dileri se puštaju svaki dan kao radno vrijeme,pa ova žena je pustila četnika koji je dobio 45 godina,šta ima tu da se priča,pitajmo srebreničane eto mi nemamo taj osjećaj
A kojeg su to oni glavonju zadrzali duze u pritvoru i osudili? Lijanovici, Covic, Budimir itd svi malo odlezali i posle mjesec dana bili pusteni. U ovoj drzvai se izgleda najvise isplati biti veliki lopov i kriminalac jer jedino oni mali nayebu.
sud i tužilaštva u BiH, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, držite se vi ove sirotinje nas derite, a svoje korumpirane kolege i bogataše oslobađajte, nema više Miso Salema i njemu sličnih, sad sve go beskičmenjak i gmizavac obnaša dužnost sudije i tužioca.
Azra ponoć kuca...za tobom neko štuca
sada ide farsa zvana tresla se gora, gle' miša što skakuće.