Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemam nista protiv ovog spomenika,sta vise meni se sviđa kakv god da je bio! Ali po mom misljenju nisu trebali izmijestati i uklanjati fontanu,a mogli su ovaj spomenik napraviti pored fontane ili u nekom drugom dijelu parka jer je velik park!
Greska u brzini pisanja: Na kraju bi trebalo vise od 3.5 mil. km. Pouzdana informacija....
Svi podaci su u Arhivi grada. Na kraju bi trebalo i vise od milion km... Kakav je ovo samar narodu, gradjanima i mladim ljudima koji su svakako ljuti na vladajucu strukturu. Sram ih bilo...Fujjjj
Lazu!Covjek mi pricao sto ga je pravio da je potroseno 3,5 miliona maraka!
meni niko nista nije rekao, al prvo na sta me ovo asociralo je bilo chuna. btw.ovi klepise vise para na spomeniku nego dodik na autoputu
spomenik je prelijep,pravi futuristicki.zar su morali izvajati zenu kako grli dijete.ne znam ko je rekao tu glupost da podsjeca na muski polni organ,pa je sav narod(ovce) poceo da to podrzava.nasim ljudima nije nista dobro.a to ko pljacka i kako,nema potrebe da raspavljamo,to je javna tajna.i mislim da bi se svi trebali okrenuti svojim idejama i graditi vlastito misljenje a ne da se za tudjim povodimo.pozdrav!
NAJSKUPLJA CHUNA NA SVIJETU... SKUPLJA NEGO CHUNA BRED PITA...
Bas njega briga.. Leglo mu je 720.000 km, Istreso ono cudo, kako kaze Sobo i poruka je skroz jasna... trazili ste ... ..Eto to je taj spomenik. Pa jadan on ne bio...Al nije on sebi odobrio. Semiha potpisala, a ona trojica roditelja bas izabrali ovo... Zanimljivo, sto li boze....Ma fuj sve ove stimaljke i pljacke naroda...Sta im je sveto u zivotu i gdje im je obraz...
Ama na sta?! Evo sve se prebirem, i ne mogu da naberem ni 300 milja. Moze li neko da objasni sta nam Keco porucuje sa ovim ledenim falusom?
Ovo je pljacka !!!!!!! Gdje je sada SIPA ?
Keco je ugovorio honorar od 100 000 KM. Ovo ovdje ne vrijedi ni 100 hiljada i postavlja se pitanje jesu li oni morali platiti zemljiste. Kriminal.
ODKUD ONAJ GOLF U ZABRANI ?
lopovi,kad vratite jos 1.470.000,00 KM u budzet,javite se! Treba vas na ovaj spomenik nabit jednog na drugog!
nema ,al nema sanse da je neko dao na ovo 2,5 miliona KM, haram svakom ko je zaradio marku na ovome....osmim naravno obicnim radnicima
hajd ba milion gore-dole! kad je u bosni milioncic bio proble?! a vi ovce opet za svoje lidere glasajte pa bili lijevi il desni, sve dok ne shvatite da kako god okrenes VI ostajete s karom u ustima.. umazani stranackom spermom po obrazima urlate po sa-x:-)