Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pecat za rusenje BiH. Za ove rusitelje BiH mafiozo Dodo je 2008 god. licnost godine ,A ove godine Dodo je sa nalogodavcem popom Grigorijem i jaranom Garganelom nasao u vrhu te liste vecinom oni koji podrzavaju treci entitet..Kakva podvala onda donacije i za hrvate iz hrvatske za hrvatski narod. Pecat za hrvate iz Hrvatske ,mada ima I drugih naroda iz BiH u HR.osim hrvata. \"Boze nas sacuvaj od latinskog pera i pecata\" Ubuduce koja TV bude prenosila ovaj nacionalisticki pecat smatracemo da je taj servis saucesnik pecata na rusenju nam jedne jedine BiH.
Ne kontam, zasto da TVBIH snima proslavu privatnih novina iz Hrvatske?
samo me interesuje šta li će sad komunistička rulja ovdje da laje, sad će osuti paljbu po BHRT-u kako su to sve sami kriminalci, lopovi a to će naravno propratiti poglavica bakir hadžiomerović ekskluzivnim prilogom o korupciji i hajdučkoj pljački u BHRT-u.
pa FTV je objavio \"navode Joze Pavkovića\" valjda... a to nije neprovjerena informacija to je prenos onoga sta je neko rekao, tvrdio...i sta se tu ima provjeravati osim toga da li je neko fakat to i rekao?!
530. sjednica :)
eh citat \"PA FTV i objavljuje samo neprovjerene informacije...\" Tvoja rečenica aludira na nešto što se konstanto dešava. Koje su to neprovjerene informacije do sada objavljivali? Zašto ih treba ukinuti?
\"Ozbiljno smo zabrinuti i zbog jednostranog objavljivanja ove informacije u programu FTV bez da je odmah provjerena s odgovornim osobama u Sektoru za prijenos i emitovanje programa BHRT.\" - a objavili su informaciju o tome da je sabotiran taj famozni prenos Prvo nauci citati pa onda pitaj.
@eh A koje su to neprovjerene informacije objavili? De nas prosvijetli.
PA FTV i objavljuje samo neprovjerene informacije tako da ne znam sta se cude ljudi koji bi to prvi trebali znati. FTV treba ukinuti odmah!