Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamicu ti
vi muslimani ste glasnogovornici i za hrvate, a ponekad i za srbe a i za sve okolne narode, nevjerojatno...
koje su to drzave??? ajde govori i u njihovo ime. ljudi koji prijete kao ti samo pokazuju svoj strah, a ako prijete takvim besmislicama onda pokazuju i svoju glupost.
nema te vi jaja da se odcjepite, mi jedva cekamo da vi pokusate tako nesto, od rs bi ostala paljevina kao vukovar a svaki pokusaj mjesanja srbije bi platio krvavo po srbiju, postoje drzave osim bosne kojim srbija smeta i koje jedva cekaju da je zbrisu sa karte balkana, pa vi bujrum
Budali more do koljena. Ocito da je genocidasima,sili necistoj usla voda u usi
Ako većina misli da suživot nije moguć, onda treba izvršiti Humanu seobu. Pa ko više voli Šumadiju od Bosne neka ide tamo, i obratno kome je draža Krajina od Raške ili od Istre pa neka dođe ovamo. Neovisno od nacionalnosti, vjere, rase,... neka se omogući ljudima da žive tamo gdje žele i gdje će se osjećati neugroženo.
OOOOOO dje si srboslave nebeski narode,sjeme ti se utrlo ako Bog da gdje ti je Srbija do Tokija,ja prno ti popijo,dje si genocidna junacino. Oj pjesnice s\"dugom kosom poljubis mi dupe s nosom. Sta no jadjo bi sa dva oka u glavu. Sta ucini nam sa svetim nam Kosovom pa sad prodade i Vojvodinu ,ko ce te raniti sada,al garant kupati se neces bar na mom moru budalo moja ,pa ti i dalje srljaj u propast,nije ti puno vremena preostalo.Ajd zdravo za navijek vjekova. UUUUUUUUU sta ucini jadjo.
prije par godina nije bilo srbina na tlu svjete bosne zemlje nam ponosne sad se srbin siri al mu vjetar piri guza ce ti ostat ko crvena plava tvoja turska glava turcin te pravio srbin se slavio jest\' da on to ne vidi kak bi kak su gnjidi svoje lice dali i zato im mali uskoro ce nestat il ce turku molit za spavat ugolit
genocidnom drugotazrednom stanovnistvu bih Slicne termine je za Bosnjake upotrebljavala ona bolesnica Plavsic. Ocito ste na istoj valnoj duljini.
Inace, ne vidim valjanog razloga zasto bi se RS otjepila. Imaju svoju federalnu jedinicu s jako sirokom autonomijom, sa svim pravima i mogucnostima. Uostalom to bi bilo protivno medunarodnom pravu. Mislim da ovu mogucnost Dodik navodi samo kako bi uzvratio bosnjackim politicarima koji stalno spominju ukidanje RS.
a da, meni kao muslimanu je dodik postao najdrazi politicar, i to ne sto je intelekualno nadaren , nego sto tjera srbe pravac u nestanak . eto moja mrznja prema genocidnom drugotazrednom stanovnistvu bih , je uzrok moje podrske za dodika, jer dok god dodik uziva u vlastitom lopovluku i otvoreno laze sove maloumnike meni dusha raste. jer tako bezveze trose energiju na gluposti na koje i onako nemogu utjecati , umjesto da se koncentrisu na defacko jacanje sela manjeg entiteta. a to je za mene naravno dobro jer cu i dalje moci u lukavicu po radnike srbe za 10 km dnevno
usta.se i cet.nici su stvar proslosti a is.lam.ofasisti su sadasnjost!
niej jos vrijeme, tek kad dokazu lopovluk i kradju i pocnu mi stvaljati lisice, e onda nek ide sve u pm. hahahaha pa i moja draga pc
OOO Hrvati, zar ste zaboravili šta su vam četnici radili u Vukovaru?!! OOO Srbi, zar ste zaboravili šta su vam ustaše radili u Jasenovcu?!!
Ma ovo Srba sam zabunom nisam izbrisao iz originalne varijante. Naravno da je Srba bilo i prije 1993., za razliku od Bosnjaka.