Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.... džukela ima zahtjeve i prohtjeve , k'o da je na odmoru , a ne u zatvoru !!!!
Hallooo konju ti si ratni zločinac!!! Nema šetnje a na onom svijetu ćerka te ne zeli ni da čuje ni da vidi kazu jer se je radi tvoji činova ubila!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=fYbI6kPk4qc
Zalosno ali kcerka mu se ubila zbog genocida,sad kao on zali,madaaj
Da Bog dragi dadne da ti deda sratko pelengaćić nadživiš sve svoje najdraže i da im sarane gledaš ko Sušić,na kasetama, duga ti starost bila u teškoj bolesti, neka si nam živ u patnji.
Ubila se tatinim "najdražim pištoljem" kojim će deda sratko pelengaćić da puca kad dobije unuče od mezimice
naravno da nece ... ma ne znam, i da ga puste sto je po meni OK, dijete je, ali tesko da bi se vratio...
Čuj ... kao on poziva na savjest i obzir, koji bezoblični ljucki šljam
Zalijepi joj pelenu na nadgrobnu plocu i na njoj zapali svijecu.
treba ga pustiti na godisnjicu genocida. nek dodje na dzenazu
sRatku Mladicu se zuri da stigne na otvorenje nove fabrike pelena za odrasle koja nosi njegovo ime. Lijep gest Svrbije da se oduzi svome generalu.
Ako ga puste taj se vise nikad nece vratiti u Hag.
Pa i ne treba biti donesena odluka, zatvor i gotovo.
Đeneral Pampers
Koliko si ne srba ostavio invalidima i poubijao krvoloku jedan zasluzio si najzvjerskiju patnju sto se ikad moze zamisliti da na tenane krepajes i patis se a na taj nacin zivio ti jos 100 godina a nikad se ne mogao pocesati ondje gdje te svrbi.