Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ti majmune celavi pricas mrs u pecinu...
Inzko dobro znas da se nista promijeniti nece dok neko ne \"usmjeri\" ove RS genocidase na pravi put. Ali vi to necete jer ih podrzavate kao za vrijeme rata. Zalosno, znajuci koliko su i tvoja zemlja i Njemacka ucinile za Bosnu. Zalosno je da to sada prljate. Tvoj sef Bildt je zlocinac, kriminalac, krvolok.
OHR nesmije i nemoze napustit nasu drzavu dok genocid tvorevina postoji,Bosnaohercegovacki politicari i gradjani trazite da OHR produzi svoj mandat,NE SPAVAJTE vec reagujte na vrijeme! Genocidasi se pripremaju ratu a ti Bosnjo spavaj!Referandumi,mijenjaju ime glavnog grada,hoce da prisvoje drzavnu imovinu BiH-e entietima itd...Dok GT-a posoji na papiru NEMA odlaska OHR-a! i tacka! BiH4EVER!