Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno. Kinezi zatvore u koncentracione logore vise od milion Ujgura a onda moraju zatvoriti vise od 10 miliona svojih Kineza u karantinu. Karma:)
@pajdo80 tako se bori protiv terorizma. Hajde se probaj raznjeti u Kini!
“Bijela kuga” u Srbiji bi mogla biti Karma..haj ga znaj:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poznat je taj virus dobro. On se zive farmaceudska svjetska mafija...nakon kampanje medijske, očekujem da nam i lijekive ponude...
Tražite li kredit? kontaktirajte +2348075180625 na WhatsApp-u za vašu kreditnu sposobnost još danas.
Gdje ovaj prevarantos ispliva?
Danas je izgleda svako kompetentan da govori o svemu! Pa umjesto epidemiologa o ovome govori veterinar! Pametnom dosta!
@TrlaBabaLan2 To je zato sto on sada zakuhava da se mora uraditi veeeeliki broj analiza, pa ce drzavnim parama kupiti reagense od svoje privatne firme, odnosno od firme gdje je u talu, kao i uvijek....
Uvijek se kaže: podignuta veća panika...a kad mečka zaigra pred vratima, onda ku-ku...Mislim da veterinar nije kompetentan govoriti o navedenom kad su ljudi u pitanju, ili smo svi postali životinje???
Poznat je taj virus dobro. On se zive farmaceudska svjetska mafija...nalon kampanje medijske, očekujem nam i lijekive ponude...
ovaj covjek lici na grofa drakulu
Najveca gripa je GLAD I ZEDJ ! Svaki dan umre oko 40000 ljudi!!!
Kinezi jedu ama bas sve sto leti i sto ima cetiri noge i sve to mixaju u svoje "specijalitete" i serviraju svima koji vole njihovu hranu. Nemas pojma sta jedes u nijhovoj hrani, a dokazano je da si ono sto jedes. Ustvari, konzumiranjem takve hrane tvoje tijelo "mutira" i postaje nesto sasvim drugo od zdravog normalnog organizma.
Koje je nacionalnosti da ga osudimo? Pa vi niste sposobni da junice prebrojite ili kerove da pelcujete dodje vam dog trust da to radi za vas.
@NedD jako glup komentar od ocito neupucenog...Veterinarski fakultet nije zaduzen ni za jednu od navedenih aktivnosti, za to je zaduzena Agencija za oznacavanje zivotinja....za pelcovanje kerova je svaki vlasnik duzan po zakonu, a sto se zakon ne sprovodi od strane veterinarskih inspektora nije kriv Veterinarski fakultet...tako da kad krenes nesto komentarisati prvo nesto procitaj
Koju li ce sad vakcinu prodavat,mora da je ima previse u zalihama.
Ti si doktor za životinje. Zašto se petljaš u posao doktorima za ljude?
@mirage77 jos jedan u nizu glupih komentara od ogranicenih osoba. Jeste, doktor je za zivotinje i za sve proizvode i namirnice zivotinjskog porijekla. Sta ti jedes ako ne upravo to( osim u slucaju da si iskljucivi biljojed ).
Cucemo mi njega ...hehhee... sve zna lik.. heehheeheh.. ima porijeklo u amebama...
Vahid Fejzic.